Uživatel s deaktivovaným účtem

emil0070@seznam.cz
napsal(a):
jak se pohybuje cena za lutina
díky
samice 2020 - 1000 euro, samec dvojnásob
Uživatel s deaktivovaným účtem

moluka
napsal(a):
Nepište nepravdy a vyhledejte si ceny jak jsou v Německu, Holansku, Belgii a to najdete na vogelarena . Tam jsou nabízeni horáci žlutí za 25.
Myslím že nepravdu píšete vy. Žlutí za 25 určitě ne. Lutina za 1000 eur ano.
horák5
napsal(a):
Je otázkou od jakeho chovatele. Normalni cena je tisic Euro. Na vogelarene moc chovatelu cenu neudava. Nikoho nepresvedcuji, kazdy máte sve pravdy, ale zkuste si o ceny napsat ven, kdo chce vedet cenu lutino horaku a nevestit z koule.
Já jsem si myslel, že tazatel nebydlí v Německu, Holandsku, Belgii ,ale v České Republice .Tak nevím proč udáváte ceny ze zahraničí, možná že v USA nebo v Austrálii bude cena jen 200 dolarů.
Tak proč se ptá na ceny tímto způsobem? To jich není v inzerci dost, nebo nezná jejich chovatele v čechách, kteří je chovají. V dnešní době komunikačních technologiíí (email, telefon - neomezené tarify) je takový problém zavolat po čechách, když chce vědět ceny z čech? Nechápu smysl těchto diskuzí. Ale jsem rád, že jste mi tak krásně a vtipně odpověděl. Celkem jsem se pobavil. Děkuji
Horák lutino
napsal(a):
Já jsem si myslel, že tazatel nebydlí v Německu, Holandsku, Belgii ,ale v České Republice .Tak nevím proč udáváte ceny ze zahraničí, možná že v USA nebo v Austrálii bude cena jen 200 dolarů.
Ještě doplním, vždyť je chováte (fotky ve Vašem profilu). Proč jste věcně neodpověděl tazateli Vy? Mohlo se ušetřit jedno vlákno.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
horák5
Kdo se dopracuje k lutino mutaci horských svým chovatelským umem a pílí,ten nepotřebuje pokládat na Ifauně dotaz o jejich ceně,proto tu cenu zde ani kolikráte nemá cenu zvědavým lidem ventilovat,nic to nepřinese,jen závist a pomluvy.
Samotného mě navštěvuje dost sčítačů majetku,jsou nemocní,nikdy z nich dobří chovatelé nebudou.
alfonzo
napsal(a):
horák5
Kdo se dopracuje k lutino mutaci horských svým chovatelským umem a pílí,ten nepotřebuje pokládat na Ifauně dotaz o jejich ceně,proto tu cenu zde ani kolikráte nemá cenu zvědavým lidem ventilovat,nic to nepřinese,jen závist a pomluvy.
Samotného mě navštěvuje dost sčítačů majetku,jsou nemocní,nikdy z nich dobří chovatelé nebudou.
alfonzo
napsal(a):
horák5
Nevim co na to řict. Jen, ze me muze urazit pouze inteligent. Letos jsem lutinku a nekolik stepaku koupil v zahraničí. Kdyz se nekdo ptá, proc mu neřict svou zkusenost s nákupem. Mate hosi demokracii a svet se netoci kolem nazoru alfonza a horaka lutino. Drzka plechova Novotny
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Nebyl ten nákup v loňském roce? Jestli letos tak to bylo kde-korona? Táži se,když je ta demokracie.
horák5
napsal(a):
Nevim co na to řict. Jen, ze me muze urazit pouze inteligent. Letos jsem lutinku a nekolik stepaku koupil v zahraničí. Kdyz se nekdo ptá, proc mu neřict svou zkusenost s nákupem. Mate hosi demokracii a svet se netoci kolem nazoru alfonza a horaka lutino. Drzka plechova Novotny
Přeji ať se Vám daří v chovu horáků .Já jsem jen čekal ceny v Č.R. Asi jsem dobře nepochopil dotaz.