Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2021 22:43
eMeR

XXX.XXX.234.76

Dobrý deň chovatelia, čo veziete, čo zháňate?

24.5.2021 15:51
jaro.chudacik@gmail.com

XXX.XXX.213.7

Burza exotov
Regionálny úrad verejného zdravotníctva SR so sídlom v Nitre nám opäť umožnil organizovať Burzu exotov, preto si do kalendára zapíšte dátumy:
30. mája 2021
27. júna 2021
25. júla 2021
Bohužiaľ zatiaľ nie je povolený predaj potravinového tovaru, preto sú Farmárske trhy až do odvolania zrušené.

Burza exotov sa bude konať v exteriéri, na voľnej ploche E.

Burza 2021 mapa

Dôležité informácie
1. Pred vstupom na výstavisko sa musíte preukázať testom, ktorý nie je starší ako 12 hodín.
Pred Press centrom na Akademickej ulici bude od 4.00 hod. otvorené MOM
Test nepotrebujete ak spadáte do kategórie:
a) osoba bola zaočkovaná druhou dávkou mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní,
b) osoba bola zaočkovaná prvou dávkou vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne,
c) osoba je viac ako 14 dní po 1. dávke očkovania proti ochoreniu COVID-19 (mRNA alebo vektorovou vakcínou), ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19,
d) osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami,
e) ide o osobu do 10 rokov veku
2. V kategórii “Potraviny” je povolený len predaj baleného tovaru, ktorý nie je možné na výstavisku otvárať a konzumovať. Z uvedeného dôvodu nebudú na výstavisku zariadenia s rýchlym občerstvením.
3. Po celú dobu návštevy burzy je potrebné mať prekryté horné dýchacie cesty.
4. Keďže bude návštevnosť regulovaná (1 osoba / 15m²), v jednom čase môže byť na burze 2500 návštevníkov. Prosíme Vás o trpezlivosť, ak sa nedostanete na výstavu hneď pri Vašom príchode.
5. Pohyb návštevníkov bude jednosmerný
Dodržiavaním stanovených nariadení a uvedomelým správaním nám pomôžete v organizovaní ďalších výstav.
O Burze…
Každú štvrtú nedeľu v mesiaci (ak nie je stanovené inak) sa uskutočňuje burza exotov, hydiny, králikov, holubov a doplnkového tovaru pre chovateľov. Na jednom mieste nájdete všetko od krmív, cez chovateľské potreby až po doplnkový tovar.
Burza je určená pre predaj týchto druhov zvierat: exotické a okrasné vtáctvo, holuby, hydina, králiky, drobné hlodavce, terárijné zvieratá, akváriové ryby, kožušinové zvieratá (fretka, farmová líška, medvedík čistotný, norka, nutria, činčila).

Otváracie hodiny a vstupné
Vstup pre predajcov do priestoru burzy je povolený od 04.00 hod. cez bránu B3
Burza je pre verejnosť otvorená od 04.30 do 10.00 hod., cez hlavný vstup
Trvanie burzy: 4.00 – 10.00 hod.
Vstupné: 2,- €
Parkovací lístok osobný automobil: 2,- €
Parkovací lístok autobus: 20,- €

29.5.2021 14:17
liberalizmus

XXX.XXX.77.202

jaro.chudacik@gmail.com napsal(a):
Burza exotov
Regionálny úrad verejného zdravotníctva SR so sídlom v Nitre nám opäť umožnil organizovať Burzu exotov, preto si do kalendára zapíšte dátumy:
30. mája 2021
27. júna 2021
25. júla 2021
Bohužiaľ zatiaľ nie je povolený predaj potravinového tovaru, preto sú Farmárske trhy až do odvolania zrušené.

Burza exotov sa bude konať v exteriéri, na voľnej ploche E.

Burza 2021 mapa

Dôležité informácie
1. Pred vstupom na výstavisko sa musíte preukázať testom, ktorý nie je starší ako 12 hodín.
Pred Press centrom na Akademickej ulici bude od 4.00 hod. otvorené MOM
Test nepotrebujete ak spadáte do kategórie:
a) osoba bola zaočkovaná druhou dávkou mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní,
b) osoba bola zaočkovaná prvou dávkou vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne,
c) osoba je viac ako 14 dní po 1. dávke očkovania proti ochoreniu COVID-19 (mRNA alebo vektorovou vakcínou), ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19,
d) osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami,
e) ide o osobu do 10 rokov veku
2. V kategórii “Potraviny” je povolený len predaj baleného tovaru, ktorý nie je možné na výstavisku otvárať a konzumovať. Z uvedeného dôvodu nebudú na výstavisku zariadenia s rýchlym občerstvením.
3. Po celú dobu návštevy burzy je potrebné mať prekryté horné dýchacie cesty.
4. Keďže bude návštevnosť regulovaná (1 osoba / 15m²), v jednom čase môže byť na burze 2500 návštevníkov. Prosíme Vás o trpezlivosť, ak sa nedostanete na výstavu hneď pri Vašom príchode.
5. Pohyb návštevníkov bude jednosmerný
Dodržiavaním stanovených nariadení a uvedomelým správaním nám pomôžete v organizovaní ďalších výstav.
O Burze…
Každú štvrtú nedeľu v mesiaci (ak nie je stanovené inak) sa uskutočňuje burza exotov, hydiny, králikov, holubov a doplnkového tovaru pre chovateľov. Na jednom mieste nájdete všetko od krmív, cez chovateľské potreby až po doplnkový tovar.
Burza je určená pre predaj týchto druhov zvierat: exotické a okrasné vtáctvo, holuby, hydina, králiky, drobné hlodavce, terárijné zvieratá, akváriové ryby, kožušinové zvieratá (fretka, farmová líška, medvedík čistotný, norka, nutria, činčila).

Otváracie hodiny a vstupné
Vstup pre predajcov do priestoru burzy je povolený od 04.00 hod. cez bránu B3
Burza je pre verejnosť otvorená od 04.30 do 10.00 hod., cez hlavný vstup
Trvanie burzy: 4.00 – 10.00 hod.
Vstupné: 2,- €
Parkovací lístok osobný automobil: 2,- €
Parkovací lístok autobus: 20,- €

Myslíte že tam má význam jazdiť
za takýchto podmienok?

29.5.2021 20:42
mirči

XXX.XXX.6.196

Test na COVID nie starší ako 12 hodín? A to sa dá stihnúť?

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.5.2021 06:17

Áno,predstav si. Testuju priamo v areáli AG. To je to najmenej. Čo mne vadilo že usporiadatelia zase zaspali a tak sme sa prechádzali po burze a museli čakať,kým sa pedajci vybalia.

30.5.2021 08:00
vegh

XXX.XXX.91.38

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Áno,predstav si. Testuju priamo v areáli AG. To je to najmenej. Čo mne vadilo že usporiadatelia zase zaspali a tak sme sa prechádzali po burze a museli čakať,kým sa pedajci vybalia.

Predstav že ten čo to má 200-250km a príde na test a je pozitív tak načo tam išjel? ked doma bol negatív.

30.5.2021 08:00
mirči

XXX.XXX.83.129

Tak, ak si tykáme, tak odpusti mi láskavo, že som o tom nevedel, že testujú v areáli AG. Mne by zase nevadilo počkať než sa vybalia. Veď času je dosť a dá sa pokecať s chovateľmi. Aj o tom je burza. Nie len rýchlo nahádzať všetko do auta a rýchlo domov.

30.5.2021 08:04
mirči

XXX.XXX.83.129

vegh napsal(a):
Predstav že ten čo to má 200-250km a príde na test a je pozitív tak načo tam išjel? ked doma bol negatív.

Mne to tiež pripadá ako blbosť. Až na burze zistím, či som necestoval 150 km zbytočne ?

30.5.2021 10:37
zosrnia

XXX.XXX.218.251

mirči napsal(a):
Mne to tiež pripadá ako blbosť. Až na burze zistím, či som necestoval 150 km zbytočne ?

Dobrý deň,môj názor je taký že vydržali sme mesiace bez búrz v rôznych obmedzeniach,preto vydržím ešte a za takýchto podmienok sa burzy určite nezúčastním,veď svet sa preto asi nezrúti,a tým čo to vyhovuje nech sa páči môžu burzu navštíviť aj za podmienok aké sú určené,nech sa všetkým darí.

30.5.2021 10:40
robnem

XXX.XXX.39.21

Aka bola dnes burza ???

peterslazan

30.5.2021 11:06
peterslazan

XXX.XXX.63.151

No bol to jeden otrasný chaos. Otrasná skúsenosť! Ja už viac na túto akciu veru nepôjdem!

30.5.2021 11:20
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

robnem napsal(a):
Aka bola dnes burza ???

https://www.facebook.com/agrokomplex

30.5.2021 11:29

vegh napsal(a):

Nepredstavím si nič.. nikto ťa nenúti tam chodit. Takto to proste bolo a bolo to na ich webe všetko rozpísané

30.5.2021 11:36

mirči napsal(a):
Tak, ak si tykáme, tak odpusti mi láskavo, že som o tom nevedel, že testujú v areáli AG. Mne by zase nevadilo počkať než sa vybalia. Veď času je dosť a dá sa pokecať s chovateľmi. Aj o tom je burza. Nie len rýchlo nahádzať všetko do auta a rýchlo domov.

Ako to že si to nevedel? Je to tam jasne napísané..stačí si to len prečítat. Čo ti mám odpúštat že nevieš čítat či si lenivý si predtým ako niekam pojdeš zistit ako to tam bude fungovat? Myslím že teraz nie je čas chodit sa na burzy vykecávat .. nato si ešte počkáme. Človek je rád,že si aspon krmivo nakúpi.

30.5.2021 14:59
glanz

XXX.XXX.76.41

robnem napsal(a):
Aka bola dnes burza ???

Přesně. Chlapi, co jste tam dnes byli. Exotické ptactvo bylo nějaké ?
Nebo tam přijeli jen lidé za účelem dát ptáky do výkupu ?
Chovatelské potřeby a krmivo bylo v nabídce jako dříve ?
Díky.

30.5.2021 17:17

glanz napsal(a):
Přesně. Chlapi, co jste tam dnes byli. Exotické ptactvo bylo nějaké ?
Nebo tam přijeli jen lidé za účelem dát ptáky do výkupu ?
Chovatelské potřeby a krmivo bylo v nabídce jako dříve ?
Díky.

Ako píšeš. Zvierat pomenej,krmiva bolo ako vždy všade dosť..Veľa ludí prišlo len kvôli výkupu. Prišlo mi to tam také bez ducha,ale zas lepšie ako keby nebola.

peterslazan

30.5.2021 17:40
peterslazan

XXX.XXX.63.151

No radšej nech sa akcia nekoná, ako keby sme mali si nedobrovoľne strkať paličky do nosa. Nestačilo vyčínanie VRAHA Matoviča ?!? Akcia sa navyše konala vonku, kde by stačilo dodržiavať odstup a nejaké zbytočné testovanie a zarábanie pre VRAHA Matoviča by sa nemuselo podporovať. Za nás: Kým bude táto akcia vyžadovať testovanie, tak NEPRÍDEME!!!

30.5.2021 18:14
Kowalsky

XXX.XXX.134.217

peterslazan napsal(a):
No radšej nech sa akcia nekoná, ako keby sme mali si nedobrovoľne strkať paličky do nosa. Nestačilo vyčínanie VRAHA Matoviča ?!? Akcia sa navyše konala vonku, kde by stačilo dodržiavať odstup a nejaké zbytočné testovanie a zarábanie pre VRAHA Matoviča by sa nemuselo podporovať. Za nás: Kým bude táto akcia vyžadovať testovanie, tak NEPRÍDEME!!!

Plne s vami suhlasim,

30.5.2021 19:50

peterslazan napsal(a):

Nechapem vás.. ak ste zaočkovany tak test nepotrebujete.. nikto do Vás paličku strkat nemusí. Neviem čo sem pletete politiku. Áno,je na vas ci prídete alebo nie, ale na jednom chovatelovi (vás) burza nestojí. Kto chce príde,kto nechce nie, nikto ho nenúti..

peterslazan

30.5.2021 20:11
peterslazan

XXX.XXX.63.151

Nechapem vás.. ak ste zaočkovany tak test nepotrebujete.. nikto do Vás paličku strkat nemusí. Neviem čo sem pletete politiku. Áno,je na vas ci prídete alebo nie, ale na jednom chovatelovi (vás) burza nestojí. Kto chce príde,kto nechce nie, nikto ho nenúti..

"Ak ste zaočkovaný..." Prečo podporujete diskrimináciu, ktorou sa vydal aj Agrokomplex?

M23

30.5.2021 20:27
M23

XXX.XXX.245.161

Andulky vykup 8€
Korely 14
Agap.13

:-$

30.5.2021 20:54

peterslazan napsal(a):
"Ak ste zaočkovaný..." Prečo podporujete diskrimináciu, ktorou sa vydal aj Agrokomplex?

Vidím,že s vami to nemá význam. Ja nikoho nepodporujem,len vám vysvetlujem alé máte možnosti. Je na nich aké podmienky si zvolia,aj ked sú prísne..Nemusíte ich akceptovať..ale v tom prípade sa na burzu nedostanete.

30.5.2021 21:08
gruchy77@pobox.sk

XXX.XXX.176.38

peterslazan napsal(a):

...pocuj poriadok musí byť a ked sa nechceš šparať a testovať sed doma na riti a neroznašaj chorobu alebo alternatíva očkovanie...

30.5.2021 22:26
medvěd72

XXX.XXX.90.56

gruchy77@pobox.sk napsal(a):
...pocuj poriadok musí byť a ked sa nechceš šparať a testovať sed doma na riti a neroznašaj chorobu alebo alternatíva očkovanie...

Přijedte k nam na moravu, to co popisujete u nás nehrozí

31.5.2021 16:29

Mna by len zaujímalo prečo musí byt Nitra Agrokomplex vždy niečo extra.Najskvor bodovačky a teraz 12 hodinový test.Je pravda,že kvoli tým chovatelom ktorý tam prestali chodit kvoli týmto opatreniam burza nezanikne,alečo som počul tuto nedelu bola burza slabučká .

khan7

31.5.2021 17:37
khan7

XXX.XXX.169.62

No ja som na nej v nedelu bol a testovanie podstúpil, ale viac do nitry už nepojdem. aspon už vieme, kam nechodiť. to testovanie a cestovanie za to veru nestálo...

31.5.2021 18:17
zbosace

XXX.XXX.18.171

Sú nariadenia ktoré musí akceptovať aj Agrokomplex. Bohužiaľ, či sa to niekomu páči alebo nie. Ťahať do toho politiku je zbytočné. Bojkotovať burzu? To už si musí každý zvážiť sám ako sa zachová a či náhodou takéto konanie nebude kontraproduktívne.

31.5.2021 19:11

zbosace napsal(a):
Sú nariadenia ktoré musí akceptovať aj Agrokomplex. Bohužiaľ, či sa to niekomu páči alebo nie. Ťahať do toho politiku je zbytočné. Bojkotovať burzu? To už si musí každý zvážiť sám ako sa zachová a či náhodou takéto konanie nebude kontraproduktívne.

Som trošku zmetený z Vážho príspevku.Nie je to tak dávno čo ste tu vyzívali na bojkot burzy v Nitre.Nikde som nevidel,že by niekde žiadal test starý max.12 hodín.Ked tak 24 hodín.Čo myslíte tým kontraproduktívne?

31.5.2021 19:37
luki10000

XXX.XXX.213.29

12 hodinovy test je uplna blbost!!! Priklad: v sobotu sa chcete otestovat. Vacsina odbernych miest funguje tak do 16, 17tej. Date sa otestovat o 17rej a rano o 5tej pridete na burzu a akurat vam konci platnost a mozu vas otocit pri vchode domov. Ano, je tu moznost otestovat sa na mieste, ale neviem si predstavit tu kopu ludi co by sa tam museli naraz otestovat...😳

31.5.2021 19:47
dedokarol

XXX.XXX.82.53

Bol som na burze v Nitre.Nestálo to za nič.To testovanie odradilo mnohých chovatelov.A prevda je,že v podmienkach bolo 12 hodín starý negatívny výsledok.Na zamyslenie je,že pohotovo tam bola zriadená MOM-ka!V ničom inom neboli takí pohotoví.Pripadá mi to tak,že niekto podmienky stanovil tak,aby sa dalo na tom zarobiť!Na záverperlička-o deviatej bolo po burze ale v rade na test čakalo cca 50 ludí.A na záver otázka.Kde sú naše peniaze,ktorými sme mali predplatené stoly ?

1.6.2021 17:35
zbosace

XXX.XXX.20.38

Som trošku zmetený z Vážho príspevku.Nie je to tak dávno čo ste tu vyzívali na bojkot burzy v Nitre.Nikde som nevidel,že by niekde žiadal test starý max.12 hodín.Ked tak 24 hodín.Čo myslíte tým kontraproduktívne?

Pane, ja som nikdy nikoho na bojkot žiadnej chovateľskej akcie nevyzyval. To že žiadať 12 hodinový a.test je pravdepodobne blbosť, by mali vysvetliť organizátori keď nám predtým stačil 7 dňový aby sme mohli chodiť do práce. Sú však aj rôzne nariadenia hlavného hygienika ktoré sa vyžaduje dodržať pri hromadných akciách akou mala byť aj burza v Nitre.

Přidejte reakci

Přidat smajlík