zebricka
napsal(a):
Vy jste dokrmil/a zebřičku?! Od jakého stáří?
Dobrý den! taky by mně to zajímalo, kdysi (už je to pár roků) jsem se pokoušela dokrmit 4 zebřičky po tom, co mi staří uletěli. Mláďata měla asi 6 dní. Bohužel se mi to podařilo jen u jednoho mláděte-samečka, neměla jsem žádné zkušenosti. Ale ten sameček byl po dokrmení úžasný-jen mě uviděl, už mě vítal štěbetáním, poskakoval za pletivem a po otevření klece se okamžitě vrhl na dlaň, kde se schoulil a odpočíval . Nikdy bych nevěřila, že i zebřičky se dají tak ochočit.
neofemka
napsal(a):
Dobrý den! taky by mně to zajímalo, kdysi (už je to pár roků) jsem se pokoušela dokrmit 4 zebřičky po tom, co mi staří uletěli. Mláďata měla asi 6 dní. Bohužel se mi to podařilo jen u jednoho mláděte-samečka, neměla jsem žádné zkušenosti. Ale ten sameček byl po dokrmení úžasný-jen mě uviděl, už mě vítal štěbetáním, poskakoval za pletivem a po otevření klece se okamžitě vrhl na dlaň, kde se schoulil a odpočíval . Nikdy bych nevěřila, že i zebřičky se dají tak ochočit.
Ani nevím kolik mu bylo vypadlo z hnízda a už ho nechtěli krmit a krmím ji ještě ted ,budu muset k ní přidat nějakého dospěláky aby ji ukázali co se dělá s tím zrním .Krmit se musí opravdu pomalu a po malích kousíčkách .Taky se mi stalo že jsem ji nechtěně dala ze stříkačky moc a měli jsme dýchací potíže ,ale antibiotika to zpravila .Ještě zkusím udělat nějakou lepší fotku
jurasek
napsal(a):
Ani nevím kolik mu bylo vypadlo z hnízda a už ho nechtěli krmit a krmím ji ještě ted ,budu muset k ní přidat nějakého dospěláky aby ji ukázali co se dělá s tím zrním .Krmit se musí opravdu pomalu a po malích kousíčkách .Taky se mi stalo že jsem ji nechtěně dala ze stříkačky moc a měli jsme dýchací potíže ,ale antibiotika to zpravila .Ještě zkusím udělat nějakou lepší fotku
...takhle to začalo....
diplomatka
napsal(a):
...takhle to začalo....
...a takhle pokračovalo.Měla jsem u toho asistenci....
diplomatka
napsal(a):
...a takhle pokračovalo.Měla jsem u toho asistenci....
a takhle to dopadlo...Je z něho pořádný mazel.Sice občas pěkně štípne,ale hned ví,že něco provedl...
diplomatka
napsal(a):
a takhle to dopadlo...Je z něho pořádný mazel.Sice občas pěkně štípne,ale hned ví,že něco provedl...
a tady je další.Víc fotek bohužel nemám,ale vše je v pohodě.
diplomatka
napsal(a):
a tady je další.Víc fotek bohužel nemám,ale vše je v pohodě.
a teď tady mám tohle mimino-krmeno od 6 dne od vylíhnutí.Rodičům se nelíbil,tak se ho snažili zbavit.Ale to se jim nepovedlo.......byla jsem rychlejší.
jurasek
napsal(a):
tak to je supr, ,jste dobrá mamina ,jen tak dál
DĚKUJI....Náš patagonec-pravděpodobně holka je dokrmovaná zhruba 14 dní a co z ní vyrostlo?Pěkný uličník....Na procházce po plotě-neulítne ani omylem....
diplomatka
napsal(a):
DĚKUJI....Náš patagonec-pravděpodobně holka je dokrmovaná zhruba 14 dní a co z ní vyrostlo?Pěkný uličník....Na procházce po plotě-neulítne ani omylem....
....a ještě jedna....
zdeněk

zebricka
napsal(a):
Náš křivonohý andulák Igorek, krmený cca od 20.dne
Taky mazlici
vlastovka
napsal(a):
A jeste jedna
teď tady mám opět dva prcky na krmení-oba vyhození z budky.
diplomatka
napsal(a):
teď tady mám opět dva prcky na krmení-oba vyhození z budky.
to je ten druhý.Chuděra....
vlastovka
napsal(a):
No, není báječná???
Arošek,akorát dostávám dospělý kabátek,tak jsem trochu neupravený
sorty
napsal(a):
Arošek,akorát dostávám dospělý kabátek,tak jsem trochu neupravený
Copak to v tý ruce máš?.... Dej mi to !
miliamber
napsal(a):
Copak to v tý ruce máš?.... Dej mi to !