Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2006 19:42

rad bych nejake pekne mutace neofem modrohlavych v pripade prodeje muzete poslat i cenu yakladam chov neofem tak bych neco koupil nabidnete, a poclubte se.zanechte kontakt v pripade prodeje diky

18.11.2006 20:11

kuchta napsal(a):
rad bych nejake pekne mutace neofem modrohlavych v pripade prodeje muzete poslat i cenu yakladam chov neofem tak bych neco koupil nabidnete, a poclubte se.zanechte kontakt v pripade prodeje diky

Skuste si prohlédnout galerie mutace neofém,je tam poměrně dost fotografií mutací neofém nejen modrohlavých,případně můžete i kontaktovat jejich chovatele.Pokud nemáte s chovem modrohlavých skušenosti je ideální navštívit několik chovatelů a prohlédnout si v jakých podmínkách ptáky chovají čím krmí atd. a by jste získal důležité informace.Přeji hodně chovatelských úspěchů.

18.11.2006 20:36

kuchta napsal(a):

Neoféma modrohlavá-pastelová

18.11.2006 20:38

kuchta napsal(a):

Neoféma modrohlavá-přírodní

18.11.2006 20:40

kuchta napsal(a):

Modrohlůavá-pestelová,tyrkysová-žlutá,přírodní

18.11.2006 20:44

kuchta napsal(a):

Neofémy ozdobné-přírodní a chůvičky japonské-skořicové

19.11.2006 03:15

eddie napsal(a):
Skuste si prohlédnout galerie mutace neofém,je tam poměrně dost fotografií mutací neofém nejen modrohlavých,případně můžete i kontaktovat jejich chovatele.Pokud nemáte s chovem modrohlavých skušenosti je ideální navštívit několik chovatelů a prohlédnout si v jakých podmínkách ptáky chovají čím krmí atd. a by jste získal důležité informace.Přeji hodně chovatelských úspěchů.

dekuji za vas nazor pane andrla ale asi jsem nadepsal spatne yacatek v chovu mam bourky rubina a lutina modrohlave modre beloprse lutino skorice stribrne atd.jen jsem chtel touto cestou vyuzit tehle stranek abzch si ptaky predem prohlidl na fotce.Vy nahodou nemate nejake neofemy na prodej.

20.11.2006 20:56

araraun napsal(a):
Neoféma modrohlavá-pastelová

Letos se mi mezi 4 mládaty neofém modrohlavých povedli 3 pastelový. Zajímalo by mě za kolik se prodávaj a jak vypadá přepeřený samec?děkuji

20.11.2006 22:13

araraun napsal(a):
Neofémy ozdobné-přírodní a chůvičky japonské-skořicové

Tyrkysáci

21.11.2006 18:14

marty napsal(a):
Letos se mi mezi 4 mládaty neofém modrohlavých povedli 3 pastelový. Zajímalo by mě za kolik se prodávaj a jak vypadá přepeřený samec?děkuji

modry pastel se prodava po 500kus aspon ja je ted kupoval za tuto cenu,pohlavi nevysvetlim musel bych ptaky videt.

Přidejte reakci

Přidat smajlík