Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2005 23:21

Chtěl bych se zeptat zda-li Alexandr spadá do registrace CITES a jestli musím toto osvědčení o registraci po prodejci při koupi vyžadovat. A měl bch ještě jeden dotaz, pokud má někdo zkušenosti s endoskopií a mohl by mi sdělit přibližnou cenu za tento zákrok. Přdem děkuji za odpovědi. Luděk

12.9.2005 17:21

prozidy napsal(a):
Chtěl bych se zeptat zda-li Alexandr spadá do registrace CITES a jestli musím toto osvědčení o registraci po prodejci při koupi vyžadovat. A měl bch ještě jeden dotaz, pokud má někdo zkušenosti s endoskopií a mohl by mi sdělit přibližnou cenu za tento zákrok. Přdem děkuji za odpovědi. Luděk

pokud vím, tak alexander velký do CITESU nespadá.

14.9.2005 17:28

brandt napsal(a):

Díky za odpověď...Vím že jsem to dal i na nemoderku, ale kromě Vás se nikdo jiný neozval, tak jsem to zkusil dát i tam...S pozdravem Luděk

15.9.2005 10:29

brandt napsal(a):

Zdravím na nemoderce jsem se dozvěděl, že chováte Alexandry velké a proto bych se vás chtěl zeptat jestli se hodí jako domácí mazlíček. Už delší dobu o něm uvažuji a snažím se sehnat co nejvíce informací.
Přeju mnoho zdaru v chovu

15.9.2005 23:21

prozidy napsal(a):
Zdravím na nemoderce jsem se dozvěděl, že chováte Alexandry velké a proto bych se vás chtěl zeptat jestli se hodí jako domácí mazlíček. Už delší dobu o něm uvažuji a snažím se sehnat co nejvíce informací.

Covám pouze alexandry malé. je spousta lidí, kteří je jako mazlíčky chová. asi záleží na konkrétním jedinci. určitě se dá sehnat i dokrmený a tam by neměl být problém.

16.8.2006 21:40

prozidy napsal(a):

Alexandr velký je CITES 2 Silně ohrožený druh

17.8.2006 13:57

tuningar0 napsal(a):
Alexandr velký je CITES 2 Silně ohrožený druh

Z alexandrů podléhá registraci v české republice jen Alexandr holubí (šedý) a smaragdový u zbytku byla registrace zrušena při vstupu do evropské unie. To jsou malý, velký, rudohlavý, černohlavý ,čínský, dlouhoocasý, fousatý, duhový. Vylmenoval jsem všechny co jsou u nás k dostání myslím.

18.8.2006 09:35

prozidy napsal(a):

A.velký je super domací mazlíček,ale jeho křik a neustále oklovování všeho mnoho lidí odradí.Je to taková "malá ARA"

18.8.2006 23:56

prozidy napsal(a):

DOBRÝ VEČER

PROSÍM OZVĚTE SE MI NA e-mail O.Vrana@seznam .cz
děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík