Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2007 12:13

Zajímalo by mě co řikáte na soužití kakariků a andulek?? Myslíte, že by to fungovalo?

16.1.2007 17:14

cajin napsal(a):
Zajímalo by mě co řikáte na soužití kakariků a andulek?? Myslíte, že by to fungovalo?

Ano máte naprostou pravdu mám je takhle už 3 roky a bez problému,kakarici i andulky odchovávají mladé.chce to jen prostornější volieru s hlínou na zemi aby mohli kakarici hrabat.Mam je tam pocelý rok a je to super.přeji chovatelské úspěchy a kdyby něco tak napište.

17.1.2007 13:22

wena napsal(a):
Ano máte naprostou pravdu mám je takhle už 3 roky a bez problému,kakarici i andulky odchovávají mladé.chce to jen prostornější volieru s hlínou na zemi aby mohli kakarici hrabat.Mam je tam pocelý rok a je to super.přeji chovatelské úspěchy a kdyby něco tak napište.

A nenapadají se vám?Kakarici jsou prý dost agresivní, když hnízdí.

18.1.2007 19:25

terka napsal(a):
A nenapadají se vám?Kakarici jsou prý dost agresivní, když hnízdí.

ne vůbec zdají se mi být mírumilovnější než koreli..

24.1.2007 15:04

cajin napsal(a):

Kakarikové jsou velmi čilí a všeteční, ale do budek k andulkám se nedostanou a tudíž je nezajímají. Spíš bych měl strach o kakariky, velmi často se mi stávalo, že právě andulky lezou všude kam se dostanou a ničí na co příjdou.Nejlepší je podle mě chov po páru, nebo trávit maximum času u ptáků a při jakémkoli náznaku neshod rychle zakročit, situace se vždy opakují. Je to lepší než se slzou v oku sbírat ze země následky ptačí rozepře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík