Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2005 13:10

Myslím si, že se zase našel jeden vyčůránek, který se snaží využít situace a nahrabat si. Tamiflu je vyprodané a další může fa. Roche dodat tak za tři měsíce. Mám tuto informaci přímo ze spolehlivého zdroje. Pokusím se sehnat ceny.

29.10.2005 17:46

dobias napsal(a):
Myslím si, že se zase našel jeden vyčůránek, který se snaží využít situace a nahrabat si. Tamiflu je vyprodané a další může fa. Roche dodat tak za tři měsíce. Mám tuto informaci přímo ze spolehlivého zdroje. Pokusím se sehnat ceny.

Jsem zrejme nevzdelany,o co se jedna nemam nejmensiho poneti.

31.10.2005 08:03

vrabec napsal(a):

Lék na tu zatr. chřipku.

31.10.2005 10:44

rosta napsal(a):
Lék na tu zatr. chřipku.

- jestli myslíte na tu ptačí - TAK TO BOHUŽEL NENÍ - je to pouze zmedializovaný lék na chřipku - na tu ptačí ještě lék prý není, ale v Maďarsku už něco účinného testují. Nedávno jsem se dozvěděl že údajně TAMIFLU se mnělo stahovat z trhu, protože o tento výrobek nebyl zájem. Lidé, kteří se pohybují kolem FARMACEUTIK tvrdí že vše kolem TAMIFLU je jen dobře zpracovaná reklamní kampaň a pár zaplacených hygijeniků kteří z TAMIFLU vytvořili lék který musí mít všichni jinak nepřežijou!!!!!

1.11.2005 13:30

vrabec napsal(a):

A vy asi jste dostatečně vzdělaný, že někoho urážíte. S chutí bych Vás někam poslal. Nejste ten co si inzerát podal, že na to tak reagujete.

2.11.2005 13:10

dobias napsal(a):
A vy asi jste dostatečně vzdělaný, že někoho urážíte. S chutí bych Vás někam poslal. Nejste ten co si inzerát podal, že na to tak reagujete.

V čem vidíte urážku???

Přidejte reakci

Přidat smajlík