Ahoj všem. Chtěla bych poprosit zkušenější chovatele (já jsem chovatelkou asi 14 dní i s cestou ), jestli by mi mohli pomoct s určením pohlaví našeho alexandra malého. Už jsem si přečetla, že s jistotou to můžu poznat až ve třech letech podle proužku, ale zároveň jsem četla, že zkušenější chovatele to můžou poznat už dříve. Díky moc všem
katy15
napsal(a):
Ahoj všem. Chtěla bych poprosit zkušenější chovatele (já jsem chovatelkou asi 14 dní i s cestou ), jestli by mi mohli pomoct s určením pohlaví našeho alexandra malého. Už jsem si přečetla, že s jistotou to můžu poznat až ve třech letech podle proužku, ale zároveň jsem četla, že zkušenější chovatele to můžou poznat už dříve. Díky moc všem
jeste jednu
Šárka123

XXX.XXX.64.5
Dobrý den, jestli můžu mít dotaz, jak připustit samce a samici? Prý by měli být stejného věku a barvy. Děkuji.
A co myslite že je ten zelený úplně nejniz a pak ten olivový. Olivový je letošní a ten zelený má rok a půl.
No když si ňeco pořidíte tak dopředu nastudovat alexandri jsou plodni nejdřiv ve 2-3 letech a oni se buď připusti samy a nebo nepřipustí záleží taky kde je máte ňekteři umňelci koupí 6 letýho ptáka ochočenýho a dají k tomu ročního a vše narvou do malý klece a pak se divý a barvy to je jedno záleží jak ty barvy takzvaňe šťepí neboli ďeďičnost tak ať se vám daří
Aymarové

XXX.XXX.212.98
Papoušek555
napsal(a):
A co myslíte že je ten zelený ten úplně dolů je rok a půl starý.
Samec.
Aymarové

XXX.XXX.212.98
katy15
napsal(a):
Alexandr zije v teto andulci kleci? To je silene... Je to letec na dlouhe trasy.