Co je to za mutaci Fišeráka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2007 18:10

Dobrý den,prosím pomozte mi určit mutaci První

26.6.2007 18:12

sorty napsal(a):

A tady druhý pták

26.6.2007 18:15

sorty napsal(a):

břicho

26.6.2007 18:22

sorty napsal(a):
..

a tohle je skutečná barva druhého mladého ptáka,(blesk mi to zkresluje)

26.6.2007 18:23

sorty napsal(a):
a tohle je skutečná barva druhého mladého ptáka,(blesk mi to zkresluje)

Omlouvám se 1 a 3 foto jsou rodiče a zbývající 3 jsou mládě

26.6.2007 20:06

sorty napsal(a):

troufnul bych si říci že je to modrá skořice, ale na 100 % to nevím

27.6.2007 09:07

sorty napsal(a):

na té fotce jak jsou tam ti rodiče,to vypadá jako by byl jeden personata...ten blíže ke stěně,třeba je to špatná fotka,ale každej náznak šedé na hlavě u takto světlého ptáka znamená příbuznost neli přímo škrabocha

27.6.2007 13:42

arunka2 napsal(a):
na té fotce jak jsou tam ti rodiče,to vypadá jako by byl jeden personata...ten blíže ke stěně,třeba je to špatná fotka,ale každej náznak šedé na hlavě u takto světlého ptáka znamená příbuznost neli přímo škrabocha

Děkuji za upozornění je to opravdu nekvalitní foto,mám starej fotoaparát hrozně zkresluje barvy a stínuje když fotím bleskem.Mají oba čistě bílé hlavy.Spíše mě zajímá ta mutace.Břicho je světle modré a horní stranu křídel mají takovou strakatou s modrými a šedými kresbami.Teď měli mladé jedno albíno,jedno tak jak oni a jedno to co je vyfoceno,ale barvou do fialova,kostřenec mezi křídli je takový šedofialový.V mutacích se zatím ještě moc nevyznám jen v takových těch hodně známých.Tenhle páreček jsem dostal předloni koncem roku jako dárek a letos poprve odchovali,tak nevím ani jaká je to mutace ani za jakou cenu se prodávají.Proto budu rád za každý názor.Děkuji

29.6.2007 19:56

sorty napsal(a):
Děkuji za upozornění je to opravdu nekvalitní foto,mám starej fotoaparát hrozně zkresluje barvy a stínuje když fotím bleskem.Mají oba čistě bílé hlavy.Spíše mě zajímá ta mutace.Břicho je světle modré a horní stranu křídel mají takovou strakatou s modrými a šedými kresbami.Teď měli mladé jedno albíno,jedno tak jak oni a jedno to co je vyfoceno,ale barvou do fialova,kostřenec mezi křídli je takový šedofialový.V mutacích se zatím ještě moc nevyznám jen v takových těch hodně známých.Tenhle páreček jsem dostal předloni koncem roku jako dárek a letos poprve odchovali,tak nevím ani jaká je to mutace ani za jakou cenu se prodávají.Proto budu rád za každý názor.Děkuji

Prosím to to nikdo neví?

29.6.2007 20:10

sorty napsal(a):
Prosím to to nikdo neví?

Je to pastel kobalt .

29.6.2007 21:04

agap napsal(a):
Je to pastel kobalt .

Děkuji moc a nevíte jak to je když má jeden barvu světle modrou a druhý světle fialovou tak je to pořád modrý kobalt?Víte v těchto světlých mutacích se moc nevyznám proto se tak vyptávám a nevíte v jaké cenové relaci se pohybují? děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík