potos
napsal(a):
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak to je s opatřeníma proti ptačí chřipce nerad bych aby jednoho dne přijeli nějaký lidi a všechno mi vybili.
Zdravím. Četl jsem na internetu, že vybíjení papoušků se zatím nemá konat. Je však otázkou času kdy na to dojde Co je ale 100%, je to, že se celorepublikově zakazují trhy. To znamená, že stejně jako loni bude asi přerušen ptačí trh v Týništi a nebo bude pokračovat, ale bude tam zákaz ptactva, tudíž tam budou jen potřeby.
potos
napsal(a):
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak to je s opatřeníma proti ptačí chřipce nerad bych aby jednoho dne přijeli nějaký lidi a všechno mi vybili.
Kompletní moderní informace o ptačí chřipce přináší knížka:
"ČLOVĚK,VIRY A PTAČÍ CHŘIPKA-"z pohledu lékaře a chovatele.
Vydalo nakladatelství Český Klub,13000 Praha 3,Hradecká 6
(kniha by měla být k mání i přes Vašeho knihkupce v místě bydliště).Je dobré si ji přečíst a ji mít v knihovně,aby Váš často dlouhé roky budovaný chov nedopadl jako ta chudák paní chovatelka,co ji vykonavatelé veterinárních opatření v ohnisku ptačí chřipky bezdůvodně a surově zabili papouška-korelu,domácího mazlíčka.
cajin
napsal(a):
Zdravím. Četl jsem na internetu, že vybíjení papoušků se zatím nemá konat. Je však otázkou času kdy na to dojde Co je ale 100%, je to, že se celorepublikově zakazují trhy. To znamená, že stejně jako loni bude asi přerušen ptačí trh v Týništi a nebo bude pokračovat, ale bude tam zákaz ptactva, tudíž tam budou jen potřeby.
to doufam ze na to nedosje protoze to uz by me z tech nasich politiku kleplo vsechno vybiji ale labute na rybniku ty tam nechaji plavat a tak kdyby doslo na nejhorsi tak bych to rychle prestehoval na pudu a tam se ptaci nedostanou