wena
napsal(a):
dobrý den jaká austrálie v párech nebo ve skupince nebo na míchaný mohou být ve volieře 1x1x2,5 (v š d).dík za odpověd
Podle mne nejsou rozměry vhodné na chov více druhů pohromadě,buďto jaden druh větší(rozely pestré možná že i penantynebo aratingy)A nebo voliéru rozdělit na půl a chovat neofemy,korely ,zpěváky,pyrury a pod.Více druhů přináší spoustu problémů,lezou si navzájem do budek,odhánějí se od krmení a v době toku si hájí svoje teritorium a napadají se .Méně v tomto případě znamená více!Majls.
mails
napsal(a):
Podle mne nejsou rozměry vhodné na chov více druhů pohromadě,buďto jaden druh větší(rozely pestré možná že i penantynebo aratingy)A nebo voliéru rozdělit na půl a chovat neofemy,korely ,zpěváky,pyrury a pod.Více druhů přináší spoustu problémů,lezou si navzájem do budek,odhánějí se od krmení a v době toku si hájí svoje teritorium a napadají se .Méně v tomto případě znamená více!Majls.
A kolik bych tam moh mít andulek a korel do hromady???dík
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
mails
napsal(a):
Tak rozely ne a penanty už vůbec-jsou to letci,potřebují prolet!
Uživatel s deaktivovaným účtem

wena
napsal(a):
dobrý den jaká austrálie v párech nebo ve skupince nebo na míchaný mohou být ve volieře 1x1x2,5 (v š d).dík za odpověd
Více druhů určitě ne! A viděla bych to tak na pár andulek / neofém/ max. těch zpěvavých (i ti ale ocení o dost větší voliéru). U rosel si to nedokážu představit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
atobajus
napsal(a):
Však je to dotaz starý 15 let
Ale pořád aktuální.