Zdravím. Jaké máte zkušenosti stěmito vitamíny. Já vlastním zatím 3 Acidomid E, Optimin E, Aquaker E. (možná jsem někde udělal chybu). Zajímalo by mě ještě, že když se dávají do vody a když mám třeba ty kovové misky co se prodávají pro papoušky, tak by mě zajímalo jestli se ty vitamíny v takových miskách vůbec udrží. Zatím ty vitamíny míchám do půl litru.
Všem díky za informace.
hicks
napsal(a):
Zdravím. Jaké máte zkušenosti stěmito vitamíny. Já vlastním zatím 3 Acidomid E, Optimin E, Aquaker E. (možná jsem někde udělal chybu). Zajímalo by mě ještě, že když se dávají do vody a když mám třeba ty kovové misky co se prodávají pro papoušky, tak by mě zajímalo jestli se ty vitamíny v takových miskách vůbec udrží. Zatím ty vitamíny míchám do půl litru.
Všem díky za informace.
To poslední je Aquakar. Přesně tyhle tři věci přidávám teď přes zimu do vody svým aymarám. Ten aquakar jen občas, acidomid a optimin delší dobu. Jakmile jim začnu dávat víc zeleného, tak chemii vysadím. Ptáci jsou v pohodě, některé samice už sedí na vejcích (co z nich bude se uvidí, pro ně i pro mne je to poprvé). Používám to malé balení, na kterém je dávkování uvedeno v kapkách, takže kapu rovnou do plastové napaječky. Zda to nějak reaguje s kovovou nebo nerezovou miskou to nevím.
Od tohoto výrobce jsem si teď koupil ještě elektrolyt E, ten by měl chránit proti přehřátí organismu, takže jej chci přidávat v horkých letních dnech (jestli budou).
hicks
napsal(a):
Všem díky za informace.
Já kromě výše jmenovaného používám v zimních měsících a v době kdy jsou ptáci ve zvýšeném stresu ještě AMIVIT .