Ahoj,
před třemi dny jsem si koupil dvouměsíční mládě pyrury žlutoprsého na ochočení. Otrkal se velmi rychle, je velmi důvěřivý a už druhý den si začal brát z ruky. Ale problém je v tom, že jakmile mu na ruce žádnou potravu nedám, myslí si, že moje ruka je ta potrava a kouše mě. Poraďte mi prosím, jak ho naučit, co je jídlo a na co si má sednout. Případné další rady na ochočení rád uvítám.
S pozdravem a přáním pěkného dně zdraví Zbynda
zbynda76
napsal(a):
Ahoj,
před třemi dny jsem si koupil dvouměsíční mládě pyrury žlutoprsého na ochočení. Otrkal se velmi rychle, je velmi důvěřivý a už druhý den si začal brát z ruky. Ale problém je v tom, že jakmile mu na ruce žádnou potravu nedám, myslí si, že moje ruka je ta potrava a kouše mě. Poraďte mi prosím, jak ho naučit, co je jídlo a na co si má sednout. Případné další rady na ochočení rád uvítám.
Ahoj, taky sem měl tento problém ale s Alexandrem malým a asi po měsíci surového kousání do ruky na které seděl ho to přešlo a teď už ho to ani nenapadne.
zbynda76
napsal(a):
Ahoj,
Můžu se prosím zeptat odkud jsi; nebo od kterého chovatele a odkud jsi sehnal pyruru žlutoprskou?
Také o tomto papuškovi přemýšlím, ale bohužel jich moc není..
lakukacka
napsal(a):
Můžu se prosím zeptat odkud jsi; nebo od kterého chovatele a odkud jsi sehnal pyruru žlutoprskou?
Také o tomto papuškovi přemýšlím, ale bohužel jich moc není..
Ahoj, jsme z Plzně a mám ho od chovatele z Trnové u Plzně ( romanfousek@seznam.cz ). Mám ho od středy a když jsem si pro něj byl, ještě měl dvě mláďata na prodej.