Reakce na diskuzní šotek-www.stránky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2007 22:02

Nedávno mi byl na moderované diskuzi smazán příspěvek s mými www.str ánkami. Chtěl bych upozornit, s ohledem na vlákno na nemoderované diskuzi (xxxx.58.62) | Vloženo: 13.09.2007 19:28:40 , příspěvek "Řádí zde diskusní šotek?" odstavec 4.
Že podnikatel nejsem a už vůbec mi tím zveřejněním mých stránek nešlo o žádný prodej. Šlo mi pouze o reakce na mé www stránky. Prostě jsem měl radost, že se mi je podařilo nějak vytvořit (první pokus) a jen jsem čekal na reakce a připomínky na ně. Takže teď mažu na mých stránkách rubriku prodej (pár andulek a korelka ) a doufám, že splňuji všechny pravidla aby můj příspěvek nebyl smazán a abych se mohl pochlubit, nebo vyslechnout kritiku na mé www stránky. Díky Martin

13.9.2007 22:03

martinoh napsal(a):
Nedávno mi byl na moderované diskuzi smazán příspěvek s mými www.stránkami. Chtěl bych upozornit, s ohledem na vlákno na nemoderované diskuzi (xxxx.58.62) | Vloženo: 13.09.2007 19:28:40 , příspěvek "Řádí zde diskusní šotek?" odstavec 4.
Že podnikatel nejsem a už vůbec mi tím zveřejněním mých stránek nešlo o žádný prodej. Šlo mi pouze o reakce na mé www stránky. Prostě jsem měl radost, že se mi je podařilo nějak vytvořit (první pokus) a jen jsem čekal na reakce a připomínky na ně. Takže teď mažu na mých stránkách rubriku prodej (pár andulek a korelka ) a doufám, že splňuji všechny pravidla aby můj příspěvek nebyl smazán a abych se mohl pochlubit, nebo vyslechnout kritiku na mé www stránky. Díky Martin

www.ptacci.wgz.cz

13.9.2007 22:58

martinoh napsal(a):
Nedávno mi byl na moderované diskuzi smazán příspěvek s mými www.stránkami. Chtěl bych upozornit, s ohledem na vlákno na nemoderované diskuzi (xxxx.58.62) | Vloženo: 13.09.2007 19:28:40 , příspěvek "Řádí zde diskusní šotek?" odstavec 4.

Vaše stránky jsou dobře udělané,jen tak dál.

14.9.2007 08:08

martinoh napsal(a):

Teď jsem se už jenom pousmál DOBŘE !!!
Psal jsem ti tam taky něco a uvedl moje stránky ale už to raději nebudu dělat
Víš co tam potřebuješ ? Ikonku a odkaz na iFaunu

Ostatním se omlouvám za sarkastický text.

TiborTeam

14.9.2007 10:45

tiborteam napsal(a):
Teď jsem se už jenom pousmál DOBŘE !!!
Psal jsem ti tam taky něco a uvedl moje stránky ale už to raději nebudu dělat
Víš co tam potřebuješ ? Ikonku a odkaz na iFaunu

Ostatním se omlouvám za sarkastický text.

TiborTeam

Pokud to chápu dobře, tak když budu mít na svých stránkách odkaz na ifaunu tak je budu moci tady uveřejnit.

14.9.2007 12:06

miky2 napsal(a):
Pokud to chápu dobře, tak když budu mít na svých stránkách odkaz na ifaunu tak je budu moci tady uveřejnit.

To jsem zase něco napsal

Neee ! Ten odkaz jsem myslel jenom ze srandy !!!!

TiborTeam

14.9.2007 12:23

tiborteam napsal(a):
To jsem zase něco napsal

Neee ! Ten odkaz jsem myslel jenom ze srandy !!!!

TiborTeam

Tak to jsem asi špatně pochopil. Jinak jsem zde taky před pár dny uveřejnil odkaz na mé stránky a už druhý den byl odstraněn.

Přidejte reakci

Přidat smajlík