Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2006 20:38

Jestli u nás někdo chováte jiné druhy alexandrů než běžné(malé,velké,rudohlavé)mohli by jste sem hodit nějaké fotky?

21.5.2006 12:35

ros napsal(a):
Jestli u nás někdo chováte jiné druhy alexandrů než běžné(malé,velké,rudohlavé)mohli by jste sem hodit nějaké fotky?

alexandr dlouhoocasý (Psittacula longicauda) 0,1

21.5.2006 12:35

palda napsal(a):
alexandr dlouhoocasý (Psittacula longicauda) 0,1

alexandr dlouhoocasý 1,0

21.5.2006 12:36

palda napsal(a):
alexandr dlouhoocasý 1,0

ještě jednou samec

21.5.2006 13:30

palda napsal(a):
ještě jednou samec

Dobrý den opravdu velcí krasavci, měl jsem je také to potěšení rok chovat.Podařil se vám nějaký odchov.
Přikládám foto alex. černohlavý dvě samice.
Doufám ,že někdo přihodí holubí nebo smaragdové

21.5.2006 13:31

usak napsal(a):
Dobrý den opravdu velcí krasavci, měl jsem je také to potěšení rok chovat.Podařil se vám nějaký odchov.
Přikládám foto alex. černohlavý dvě samice.
Doufám ,že někdo přihodí holubí nebo smaragdové

ajedna

21.5.2006 20:04

usak napsal(a):
ajedna

zdravím,
mám je od loňského jara, kdy jsem si je přivezl z Německa. Samec je rok 02 samice 03. Mladé ještě neměli ale dokonale spolu harmonizují a chodí do budky (na té poslední fotce je vidět samička jak tam zalézá). Budku mají kmenovku průměr 30cm výška 35cm.

Mirek

23.5.2006 08:52

palda napsal(a):
zdravím,
mám je od loňského jara, kdy jsem si je přivezl z Německa. Samec je rok 02 samice 03. Mladé ještě neměli ale dokonale spolu harmonizují a chodí do budky (na té poslední fotce je vidět samička jak tam zalézá). Budku mají kmenovku průměr 30cm výška 35cm.

Mirek

Takže jejich chvíle ještě může přijít,u dlouhoocasých jsem měl tok až skoro v létě konec června ,červenec. Bohužel samec byl mladý a samica se dalšího roku nedožila ,mívají dost střevní problémy.
Samec prý žije u p.Pichlíka dál tak snad se mu daří.
Přeji mnoho úspěchů v chovu Vícha

24.5.2006 09:38

palda napsal(a):
ještě jednou samec

dlouhoocasí jsou opravdu krasavci, paráda. chtěl bych se zeptat za kolik se dají pořídit. díky za odpověď. přeju hodně mladých, stejně krásných.

Přidejte reakci

Přidat smajlík