Rozela pestrá lutino - je to pár?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2008 13:51

Je to pár? Případně která je samice a který je samec. Děkuji za odpovědi.

2.6.2008 11:59

gleny napsal(a):
Je to pár? Případně která je samice a který je samec. Děkuji za odpovědi.

zkusím přiložit lepší foto, jestli se někdo chytne. Celkový pohled.

2.6.2008 12:01

gleny napsal(a):
zkusím přiložit lepší foto, jestli se někdo chytne. Celkový pohled.

levá

2.6.2008 13:10

gleny napsal(a):
pravá

Podle přiložených fotek mi připadá že jsou to dvě samice.

2.6.2008 13:14

wolfik napsal(a):
Podle přiložených fotek mi připadá že jsou to dvě samice.

podle první fotografie bych tvrdil ze se jedná o pár, ale podle ostatních bych se spise priklaněl ke dvoum samičkám

2.6.2008 13:15

gleny napsal(a):
pravá

Já bych řekl, že pravá 99% samec, levá 50% samice(chtělo by to lepší foto).

2.6.2008 13:59

hajdy napsal(a):
Já bych řekl, že pravá 99% samec, levá 50% samice(chtělo by to lepší foto).

díky za odpovědi. Ptám se protože se chovají divně. Snesly 9 vajec (1.rozbily) a teď sedí obě - spíš jsou obě spolu v budce (vejce jsou teplá) a vždy ji spolu opouštějí. Z pozorování jsem měl dojem, že jedna se chovala jako samec před tím než začala(y)snášet. Pářit jsem je neviděl, to by bylo pak jasné. No uvidím co bude z vajec.

2.6.2008 20:26

gleny napsal(a):
díky za odpovědi. Ptám se protože se chovají divně. Snesly 9 vajec (1.rozbily) a teď sedí obě - spíš jsou obě spolu v budce (vejce jsou teplá) a vždy ji spolu opouštějí. Z pozorování jsem měl dojem, že jedna se chovala jako samec před tím než začala(y)snášet. Pářit jsem je neviděl, to by bylo pak jasné. No uvidím co bude z vajec.

podle fotek bych se přikláněl na 95% obě samice a pokud sedí obě v boudě tak není co řešit

4.6.2008 19:44

lemar napsal(a):
podle fotek bych se přikláněl na 95% obě samice a pokud sedí obě v boudě tak není co řešit

Jedno vejce vem a zortukni ho a zjistíš zda je zapojímané ,když né tak máš určitě dvě samice..

5.6.2008 16:40

hruska napsal(a):
Jedno vejce vem a zortukni ho a zjistíš zda je zapojímané ,když né tak máš určitě dvě samice..

Proč hned rozbíjet vajíčko, když stačí prosvítit?

9.6.2008 06:32

cicinka napsal(a):
Proč hned rozbíjet vajíčko, když stačí prosvítit?

tak jsem se kouknul na vejce a všechny jsou jalový. Sebral jsem jim budku a budu schánět samce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík