zdeny
napsal(a):
dobrý den. Chtěl bych poprosit, zda by sem někdo nedal fotku mláděte penant oranžový a penant oranžový skořicový. Jedná se mi o rozdíl. Moc děkuji. Z.B.
penant oranžovy
zdeny
napsal(a):
děkuji. Dám sem fotku mláděte a poprosím o určení barvy. Děkuji. Z.
vkládám slíbené foto. samice je modrá skořice a samec je oranžový. Víc o tom nevím. Děkuji za rady.
zdeny
napsal(a):
vkládám slíbené foto. samice je modrá skořice a samec je oranžový. Víc o tom nevím. Děkuji za rady.
2)
macin
napsal(a):
Podle fotografie bych to viděl na samičku.Ale je to jen podle té fotografie.Jinak jestli máte možnost a byla z více mladých, tak ten rozdíl poznáte mezi samcem a samicí.S pozdravem Makal
Opravdu nádheré mláde, v mém případě mám oranž štěp na žlutý samice stříbrná skořice,má 5 mládat a jedno má červený oči.Dnes jsem kroužkoval a byl jsem hodně překvapen.Co to může být?
Uživatel s deaktivovaným účtem

svejk
napsal(a):
Opravdu nádheré mláde, v mém případě mám oranž štěp na žlutý samice stříbrná skořice,má 5 mládat a jedno má červený oči.Dnes jsem kroužkoval a byl jsem hodně překvapen.Co to může být?
S tohohle složení tobude skořice ta má červené oko které cca po 14dnech stmavne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

svejk
napsal(a):
Nechám se překvapit,chovám pestré skořice oko mají červené, ale tmavší.Toto je hodně světlé,prostě jiné než u skořic.
Tak dejte pak vědět co to bude, až se to bude dát poznat.
svejk
napsal(a):
tak skořice to není,je to albino samice.
Albino vypadá to na Stříbrné.