Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2008 16:19

dobrý den. Chtěl bych poprosit, zda by sem někdo nedal fotku mláděte penant oranžový a penant oranžový skořicový. Jedná se mi o rozdíl. Moc děkuji. Z.B.

20.6.2008 07:24

zdeny napsal(a):
dobrý den. Chtěl bych poprosit, zda by sem někdo nedal fotku mláděte penant oranžový a penant oranžový skořicový. Jedná se mi o rozdíl. Moc děkuji. Z.B.

penant oranžovy

20.6.2008 07:26

skorice napsal(a):
penant oranžovy

oranžová skořice

20.6.2008 13:32

skorice napsal(a):
oranžová skořice

děkuji. Dám sem fotku mláděte a poprosím o určení barvy. Děkuji. Z.

20.6.2008 13:45

zdeny napsal(a):
děkuji. Dám sem fotku mláděte a poprosím o určení barvy. Děkuji. Z.

vkládám slíbené foto. samice je modrá skořice a samec je oranžový. Víc o tom nevím. Děkuji za rady.

20.6.2008 13:48

zdeny napsal(a):
vkládám slíbené foto. samice je modrá skořice a samec je oranžový. Víc o tom nevím. Děkuji za rady.

2)

20.6.2008 13:50

zdeny napsal(a):
3)

ještě má oranžové pírka pod ocasními pery a zespoda na pupku.

20.6.2008 14:20

zdeny napsal(a):
ještě má oranžové pírka pod ocasními pery a zespoda na pupku.

Dobrý den,
Vaše mladé je oranžová skořice.Na 100% a Váš samec (chovný) štěpí do skořice.S pozdravem Makal

20.6.2008 14:59

macin napsal(a):
Dobrý den,
Vaše mladé je oranžová skořice.Na 100% a Váš samec (chovný) štěpí do skořice.S pozdravem Makal

moc děkuji za odpověď. Ještě bych se zeptal, jestli se dá poznat pohlaví u toho mladého?

20.6.2008 15:10

zdeny napsal(a):
moc děkuji za odpověď. Ještě bych se zeptal, jestli se dá poznat pohlaví u toho mladého?

Podle fotografie bych to viděl na samičku.Ale je to jen podle té fotografie.Jinak jestli máte možnost a byla z více mladých, tak ten rozdíl poznáte mezi samcem a samicí.S pozdravem Makal

20.6.2008 17:11

macin napsal(a):
Podle fotografie bych to viděl na samičku.Ale je to jen podle té fotografie.Jinak jestli máte možnost a byla z více mladých, tak ten rozdíl poznáte mezi samcem a samicí.S pozdravem Makal

Opravdu nádheré mláde, v mém případě mám oranž štěp na žlutý samice stříbrná skořice,má 5 mládat a jedno má červený oči.Dnes jsem kroužkoval a byl jsem hodně překvapen.Co to může být?

20.6.2008 19:09

zdeny napsal(a):

Dobrý den!
Je to samice.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.6.2008 21:36

svejk napsal(a):
Opravdu nádheré mláde, v mém případě mám oranž štěp na žlutý samice stříbrná skořice,má 5 mládat a jedno má červený oči.Dnes jsem kroužkoval a byl jsem hodně překvapen.Co to může být?

S tohohle složení tobude skořice ta má červené oko které cca po 14dnech stmavne.

20.6.2008 22:02

jardda napsal(a):
Dobrý den!
Je to samice.

Nechám se překvapit,chovám pestré skořice oko mají červené, ale tmavší.Toto je hodně světlé,prostě jiné než u skořic.

21.6.2008 20:19

svejk napsal(a):
Nechám se překvapit,chovám pestré skořice oko mají červené, ale tmavší.Toto je hodně světlé,prostě jiné než u skořic.

Tak dejte pak vědět co to bude, až se to bude dát poznat.

2.7.2008 21:14
svejk

XXX.XXX.233.175

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak dejte pak vědět co to bude, až se to bude dát poznat.

tak skořice to není,je to albino samice.

6.7.2008 14:13
svejk

XXX.XXX.233.175

svejk napsal(a):
tak skořice to není,je to albino samice.

Albino vypadá to na Stříbrné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík