Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2008 20:29
saroun

XXX.XXX.89.202

1,0 šedozelený palid (izabela)

11.7.2008 21:38
zambo22

XXX.XXX.227.225

saroun napsal(a):

Velice zajímavá mutace. Váš odchov ?

12.7.2008 11:09
libi

XXX.XXX.220.2

zambo22 napsal(a):
Velice zajímavá mutace. Váš odchov ?

Velice pěkná mutace, moc se mi líbi. Kolik asi stojí?

12.7.2008 11:33
lesk

XXX.XXX.245.79

saroun napsal(a):

Pták je postavově moc pěkný. Zřejmě jste ho ale před focením vypral v hodně silném pracím prášku, že má tak vyšisované barvy. Následně pak asi prolétl komínem, že je zas tak ušmudlaný.
Ne ale vážně, nemohu si pomoci - kam se to hrabe na přírodní zbarvení.

12.7.2008 14:26
cicinka

XXX.XXX.29.10

lesk napsal(a):
Pták je postavově moc pěkný. Zřejmě jste ho ale před focením vypral v hodně silném pracím prášku, že má tak vyšisované barvy. Následně pak asi prolétl komínem, že je zas tak ušmudlaný.
Ne ale vážně, nemohu si pomoci - kam se to hrabe na přírodní zbarvení.

Souhlasím, přírodní je nejhezčí.I některé mutace jsou pěkné, ale tahle je vážně nepovedená..

12.7.2008 15:23
borman

XXX.XXX.230.164

saroun napsal(a):

Opravdu zajimavé co může vzniknout za ohavu.Příroda je příroda.

12.7.2008 15:39
eupatria

XXX.XXX.217.176

borman napsal(a):
Opravdu zajimavé co může vzniknout za ohavu.Příroda je příroda.

Pán Saroun tá mutácia je velmi zaujímavá aj ked ja sám neofémy nechovám prosím nenechajte sa odradit od prispievania do fora posmešnými odkazmi vetšina týchto ludí ani nevie čo to mutácia je a kolko snahy dá vychovať mláda v určitej farbe týto ludia krityzujú alebo závidia a často chovajú doma psy ktoré už bez zásahu zverolekára ani nevedia priviesť potomstvo na svet tak toto je podlamna chov mutantov. Preto hladím vždy s úctou na chovatelov mutácií lebo chov prírodných vtákov je oproti mutáciám ovela jednoduchši tak vám prajem vela uspechov a zaujímavých odchovov .Chovu zdar s pozdravom Jakab.

12.7.2008 15:54
libi

XXX.XXX.220.2

eupatria napsal(a):
Pán Saroun tá mutácia je velmi zaujímavá aj ked ja sám neofémy nechovám prosím nenechajte sa odradit od prispievania do fora posmešnými odkazmi vetšina týchto ludí ani nevie čo to mutácia je a kolko snahy dá vychovať mláda v určitej farbe týto ludia krityzujú alebo závidia a často chovajú doma psy ktoré už bez zásahu zverolekára ani nevedia priviesť potomstvo na svet tak toto je podlamna chov mutantov. Preto hladím vždy s úctou na chovatelov mutácií lebo chov prírodných vtákov je oproti mutáciám ovela jednoduchši tak vám prajem vela uspechov a zaujímavých odchovov .Chovu zdar s pozdravom Jakab.

Souhlasím tady s pánem nademnou. Vůbec se pane Šaroun neřiďte některými příspěvky. Mě tahle mutace zaujala a líbi se mi. Jestli je továšodchov, tak klobouk dolů. Neptun

12.7.2008 16:16
cicinka

XXX.XXX.29.10

libi napsal(a):
Souhlasím tady s pánem nademnou. Vůbec se pane Šaroun neřiďte některými příspěvky. Mě tahle mutace zaujala a líbi se mi. Jestli je továšodchov, tak klobouk dolů. Neptun

Tak to pardon, proč by měl hned někdo závidět, pokud vím, otázka zněla "Jak se vám líbí"?My jsme jen upřímně odpověděli.

12.7.2008 16:37
daktari

XXX.XXX.20.53

cicinka napsal(a):
Tak to pardon, proč by měl hned někdo závidět, pokud vím, otázka zněla "Jak se vám líbí"?My jsme jen upřímně odpověděli.

Pane Šaroun, je to moc krásný pták. Nehleďte na ty kterým to nic neříká. Přikládám něco podobného, je v tom navíc ještě citronový. A pak jeden modrý pastel s moc hezky žlutým břichem. At se daří, Daktari.

12.7.2008 16:38
daktari

XXX.XXX.20.53

daktari napsal(a):
Pane Šaroun, je to moc krásný pták. Nehleďte na ty kterým to nic neříká. Přikládám něco podobného, je v tom navíc ještě citronový. A pak jeden modrý pastel s moc hezky žlutým břichem. At se daří, Daktari.

ještě ten pastel

12.7.2008 17:03
cone

XXX.XXX.85.196

daktari napsal(a):
ještě ten pastel

Chov papoušků obecně lze rozdělit do tří etap. První etapou je udržení nových druhů vůbec při životě a přijít vůbec na to JAK. Druhou etapou je úspěšné rozmnožování, a třetí, poslední je taková třešnička na dortíku, chov a tvorba nových mutací.
A pokud tyto mutace mají zachovánou vitalitu a velikost postavy, jako třeba váš mutační kousek, tak klobouk dolů. Gratuluji pane Šaroun. Šiška Ol.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2008 17:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

cone napsal(a):
Chov papoušků obecně lze rozdělit do tří etap. První etapou je udržení nových druhů vůbec při životě a přijít vůbec na to JAK. Druhou etapou je úspěšné rozmnožování, a třetí, poslední je taková třešnička na dortíku, chov a tvorba nových mutací.
A pokud tyto mutace mají zachovánou vitalitu a velikost postavy, jako třeba váš mutační kousek, tak klobouk dolů. Gratuluji pane Šaroun. Šiška Ol.

Terezko vy jste napsala,že je nepovedená.To už je trošku od té otázky.
Já toho ptáka viděl v reálu a vypadá samozřejmě lépe než na fotce.Je velice silný a kontrast tmavých letek k základní barvě je hodně pěkný.
Ale je fakt,že to kladně ohodnotí ti chovatelé,kteří vědí o co go.

12.7.2008 18:08
cicinka

XXX.XXX.29.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Terezko vy jste napsala,že je nepovedená.To už je trošku od té otázky.
Já toho ptáka viděl v reálu a vypadá samozřejmě lépe než na fotce.Je velice silný a kontrast tmavých letek k základní barvě je hodně pěkný.
Ale je fakt,že to kladně ohodnotí ti chovatelé,kteří vědí o co go.

Ok, to beru, že je pěkný a silný,ale prostě to barevné provedení není zkrátka můj šálek kafe..přírodní je rozhodně hezčí.Ale k úspěšnému odchovu samozřejmě gratuluji, vím že to není lehké odchovat novou či nepříliš rozšířenou mutaci

12.7.2008 21:04
saroun

XXX.XXX.89.202

cicinka napsal(a):
Souhlasím, přírodní je nejhezčí.I některé mutace jsou pěkné, ale tahle je vážně nepovedená..

Dobrý den, pokusím se reagovat najednou, takže jsem vybral pro odpověď jeden příspěvek. Lidé opravdu mají různý vkus, někdo rád holky, jiný zase vdolky. Ale i taková maličkost, jako co se líbí, prochází vždy vývojem. Souvisí to s poznáním a také se zkušennostma. Jen mohu podotknou, že když jsem začínal před mnoha a mnoha lety s mutacemi, tak jsem u některých chovatelů slýchával, že nejkrásnější zbarvení je standartí (přírodní).Většina z těch jsou dnes chovateli mutací.
Toto zbarvení není ani tak obtížné, jako spíš vzácné, protože palid(izabela) u modrohlavých není zrovna rozšířená mutace. Přitom nabízí zajímavé kombinace. Toto je loňský odchov a letos jich mám několik. Budou všichni na prodej za cenu jen nepatrně převyšující šedozelenou. Jsem nucen letos totiž zlikvidovat chov. Takže bude na prodej vše. Pokud někdo by měl zájem, má šanci.

19.7.2008 20:58
arablue

XXX.XXX.129.78

cicinka napsal(a):
Ok, to beru, že je pěkný a silný,ale prostě to barevné provedení není zkrátka můj šálek kafe..přírodní je rozhodně hezčí.Ale k úspěšnému odchovu samozřejmě gratuluji, vím že to není lehké odchovat novou či nepříliš rozšířenou mutaci

Skvělý exemplář, v poslední době jsem se setkal s hodně chovateli, kteří neuznávají chov mutací...snad proto, že odchovat vzácnější mutace není jednoduché....

Přidejte reakci

Přidat smajlík