bartrand
napsal(a):
je to mutace belohlava (jestli myslite tohle) jinak, v popredi je (asi) straka, pak tam mate 3 prirodni belohlave a 2 skorice
zrejme to mate jako chovny par s mladaty ze?
Díky, přesně tak.Samec je na budce a samice vlevo v popředí.Jen by mě zajímalo:původní majitel tvrdil, že mívají i čistě bílé mladé---minimálně jedno.Je to možný?Zakoupil jsem je jen kvůli bílým potomkům a teď nevím.....
chmp
napsal(a):
Díky, přesně tak.Samec je na budce a samice vlevo v popředí.Jen by mě zajímalo:původní majitel tvrdil, že mívají i čistě bílé mladé---minimálně jedno.Je to možný?Zakoupil jsem je jen kvůli bílým potomkům a teď nevím.....
Můj kamarád chová také tyto mutace a také mi říkal, že i když má v páru oba ptáky bělohlavé, tak mají aspon jedno mládě vždy čistě bílé.
chmp
napsal(a):
Jde o to, že samec může být štěpitelný, ale kdo ví, kolik bílé v předcích tohoto samce bylo, mám pár 2 strak a nekdy je to samá perla a 2 bílé, někdy samá skořice, je to mix:-)
Jiří Herynek
napsal(a):
Jde o to, že samec může být štěpitelný, ale kdo ví, kolik bílé v předcích tohoto samce bylo, mám pár 2 strak a nekdy je to samá perla a 2 bílé, někdy samá skořice, je to mix:-)
Straky mi v prvním hnízdě daly samé straky, v druhém samé bílé /otec těchto mláďat má bílou matku/. Vysvětlil by mi někdo přesný rozdíl mezi bílou a albínem? Bílá korela má taky červené oko, ale ne tak viditelně červené jako albín. Je rozdíl pouze v tomto?