Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2008 14:32
bohum7

XXX.XXX.106.26

Jaké pletivo používáte pro mnichy??Mohu je chovat v dřevěné voliéře??

nikolas

26.10.2008 17:16
nikolas

XXX.XXX.21.41

bohum7 napsal(a):
Jaké pletivo používáte pro mnichy??Mohu je chovat v dřevěné voliéře??

Na voliéře s mnichy mám mám pletené pletivo o síle drátu 1,6 mm.V dřevěné voliéře je možné je chovat ale musíte jim dávat dostatek větví na okus.U mě i přesto dost likvidují prkno které mám v zadní části záletu a kdysi si na něm i postavily hnízdo.

26.10.2008 20:45
pisamartin

XXX.XXX.174.190

nikolas napsal(a):
Na voliéře s mnichy mám mám pletené pletivo o síle drátu 1,6 mm.V dřevěné voliéře je možné je chovat ale musíte jim dávat dostatek větví na okus.U mě i přesto dost likvidují prkno které mám v zadní části záletu a kdysi si na něm i postavily hnízdo.

dobry den jakou podlozku davate mniskum k hnizdeni?nebo davete budky?dekuji za odpoved

nikolas

26.10.2008 23:24
nikolas

XXX.XXX.21.41

pisamartin napsal(a):
dobry den jakou podlozku davate mniskum k hnizdeni?nebo davete budky?dekuji za odpoved

Když jsem si pořídil mnichy tak první dva roky hnízdily na desce s vyvýšeným okrajem.Další rok se ale ke stavbě hnízda nějak neměly a větvičky strkaly na jedno místo do pletiva.Tak jsem jim na to místo umístil kapsu z bodovaného pletiva a od té doby hnízdí na tomto místě.Na příští rok je chci umístit do nové voliéry a tak doufám že si zvyknou i tam a úspěšná hnízdění budou pokračovat.

nikolas

26.10.2008 23:28
nikolas

XXX.XXX.21.41

nikolas napsal(a):
Když jsem si pořídil mnichy tak první dva roky hnízdily na desce s vyvýšeným okrajem.Další rok se ale ke stavbě hnízda nějak neměly a větvičky strkaly na jedno místo do pletiva.Tak jsem jim na to místo umístil kapsu z bodovaného pletiva a od té doby hnízdí na tomto místě.Na příští rok je chci umístit do nové voliéry a tak doufám že si zvyknou i tam a úspěšná hnízdění budou pokračovat.

Na předešlé fotce je deska na které dříve hnízdily a tady je hnízdo které si staví v oné zmińované kapse z pletiva.

27.10.2008 09:07
fra

XXX.XXX.74.31

nikolas napsal(a):
Na předešlé fotce je deska na které dříve hnízdily a tady je hnízdo které si staví v oné zmińované kapse z pletiva.

Mně hnízdí v tomhle.Nepotřebují tolik proutků a lépe se kontrolují vejce a kroužkují mladé.

27.10.2008 09:09
fra

XXX.XXX.74.31

fra napsal(a):
Mně hnízdí v tomhle.Nepotřebují tolik proutků a lépe se kontrolují vejce a kroužkují mladé.

Ještě jedna.

27.10.2008 09:12
fra

XXX.XXX.74.31

27.10.2008 09:20
pisamartin

XXX.XXX.174.190

fra napsal(a):
.

a myslite kdyz jim dam plastovou bedynku ktera je derovana a ma vyssi okraj ze by jim to vyhovovalo?dekuji

27.10.2008 12:43
fra

XXX.XXX.74.31

pisamartin napsal(a):
a myslite kdyz jim dam plastovou bedynku ktera je derovana a ma vyssi okraj ze by jim to vyhovovalo?dekuji

Určitě to nevadí .Postaví si v bedničkách taky.

29.10.2008 19:21
tretina

XXX.XXX.12.72

fra napsal(a):
Určitě to nevadí .Postaví si v bedničkách taky.

me letos vubec nehnizdili ale hnizdo meli nevite cim to je v loni meli jedno mlade

Přidejte reakci

Přidat smajlík