Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2008 17:33
abogado

XXX.XXX.23.50

Tak toto mi tu chýbalo......je tu veľa venované papagájom, par príspevkov ostatným druhom ale žiadne postavové kanáre.
Tak prikladám foto mojich......

12.11.2008 17:33
abogado

XXX.XXX.23.50

abogado napsal(a):
Tak toto mi tu chýbalo......je tu veľa venované papagájom, par príspevkov ostatným druhom ale žiadne postavové kanáre.

12.11.2008 17:34
abogado

XXX.XXX.23.50

abogado napsal(a):

14.11.2008 08:47
papkandro

XXX.XXX.155.222

abogado napsal(a):

taky jsem se zamiloval do stylu baroka a rokoka..jsou to moc pěkní kanáři a už jsem si pořídil také 2 páry severních holanďanů..Jesli se mi podaří zakoupit pařížské trubače,tak je tady taky "vystavím"

14.11.2008 11:28
mak

XXX.XXX.247.18

papkandro napsal(a):
taky jsem se zamiloval do stylu baroka a rokoka..jsou to moc pěkní kanáři a už jsem si pořídil také 2 páry severních holanďanů..Jesli se mi podaří zakoupit pařížské trubače,tak je tady taky "vystavím"

Dobrý den, na takové krasavce je radost pohledět. Také se chystám pořídit 2 páry , tak se chci zeptat kolik stojí pár.
Dále mám otázku na složitost odchovu, velikost klece a jiné informace, protože nová literatura v ČR není.
Děkuji za informace.

14.11.2008 17:14
17091971

XXX.XXX.226.2

mak napsal(a):
Dobrý den, na takové krasavce je radost pohledět. Také se chystám pořídit 2 páry , tak se chci zeptat kolik stojí pár.
Dále mám otázku na složitost odchovu, velikost klece a jiné informace, protože nová literatura v ČR není.
Děkuji za informace.

A tu je niečo z mojich postavových.

14.11.2008 17:17
17091971

XXX.XXX.226.2

17091971 napsal(a):
A tu je niečo z mojich postavových.

a ďalší

14.11.2008 17:18
17091971

XXX.XXX.226.2

17091971 napsal(a):
a ďalší

a ešte jeden

16.11.2008 18:06
abogado

XXX.XXX.23.50

17091971 napsal(a):
a ešte jeden

a toto by mi malo čoskoro pribudnúť do chovu........

16.11.2008 19:04
on marek

XXX.XXX.255.131

abogado napsal(a):

ma trocha zobak od pupavy, ale ako som bol informovany kvalita je trochu drahsia, v chove nieje ziadny rozdiel nez v chove farebnych kanarov, akurat treba o nieco vedsie chovne zariadenie, maros toto je samica samec ma bielu aj hlavu skoda ze to sem neviem vlozit, neviete mi niekto poradit ako sem mam vkladat foto mam novy windovs vista a asi na tom treba nieco prednastavit

16.11.2008 19:18
abogado

XXX.XXX.23.50

on marek napsal(a):
ma trocha zobak od pupavy, ale ako som bol informovany kvalita je trochu drahsia, v chove nieje ziadny rozdiel nez v chove farebnych kanarov, akurat treba o nieco vedsie chovne zariadenie, maros toto je samica samec ma bielu aj hlavu skoda ze to sem neviem vlozit, neviete mi niekto poradit ako sem mam vkladat foto mam novy windovs vista a asi na tom treba nieco prednastavit

Ahoj Marek. Ani ja som ho nevedel vložiť, ale potom som zmenil formát obrázku na JPG a tak mi ho uložilo............predtým bol vo formáte BMP.......treba sa s tým len trocha pohrať.

16.11.2008 21:17
on marek

XXX.XXX.250.129

abogado napsal(a):
Ahoj Marek. Ani ja som ho nevedel vložiť, ale potom som zmenil formát obrázku na JPG a tak mi ho uložilo............predtým bol vo formáte BMP.......treba sa s tým len trocha pohrať.

maros kolko parov mas teraz holandanov? vsetko len zlte? su tie foto v jpg len ked ti ich posielam sa daju do ineho formatu

16.11.2008 21:27
abogado

XXX.XXX.23.50

on marek napsal(a):
maros kolko parov mas teraz holandanov? vsetko len zlte? su tie foto v jpg len ked ti ich posielam sa daju do ineho formatu

Momentálne mám len 2 páry žlté a 1 pár žlto-čierna straka. Okrem toho mám 2 páry žlté, a po 1 páre bielych, bielych chocholatých, žltých, červených a červených chocholatých......neviem prečo je to tak s fotom....

16.11.2008 21:32
on marek

XXX.XXX.250.129

abogado napsal(a):
Momentálne mám len 2 páry žlté a 1 pár žlto-čierna straka. Okrem toho mám 2 páry žlté, a po 1 páre bielych, bielych chocholatých, žltých, červených a červených chocholatých......neviem prečo je to tak s fotom....

no jasne a jeden par ciernobiele v taliansku ktore zachvilu cestuju do kosic, daj aj neake foto chocholatych kanarov

16.11.2008 21:34
abogado

XXX.XXX.23.50

on marek napsal(a):
no jasne a jeden par ciernobiele v taliansku ktore zachvilu cestuju do kosic, daj aj neake foto chocholatych kanarov

dobre, skusim niečo nafotit cez týždeň a to tu hodim.....

22.11.2008 12:36
abogado

XXX.XXX.23.50

abogado napsal(a):
dobre, skusim niečo nafotit cez týždeň a to tu hodim.....

A toto je môj najnovší prírastok od kamaráta......

22.11.2008 17:48
lubos

XXX.XXX.25.5

abogado napsal(a):
A toto je môj najnovší prírastok od kamaráta......

Přikládám foto lizardů - takto vypadají v hnízdě

22.11.2008 17:55
lubos

XXX.XXX.25.5

lubos napsal(a):

Takto po přepeření

19.12.2008 13:59
papkandro

XXX.XXX.24.131

papkandro napsal(a):

moji kanárci:1,1 PAŘÍŽSKÝ TRUBAČ

19.12.2008 14:01
papkandro

XXX.XXX.24.131

papkandro napsal(a):
moji kanárci:1,1 PAŘÍŽSKÝ TRUBAČ

ještě jednou..

19.12.2008 14:03
papkandro

XXX.XXX.24.131

papkandro napsal(a):
ještě jednou..

a drůhý pár

19.12.2008 14:08
papkandro

XXX.XXX.24.131

papkandro napsal(a):
a drůhý pár

opět sladcí trubači

19.12.2008 14:13
papkandro

XXX.XXX.24.131

papkandro napsal(a):
opět sladcí trubači

a SEVERNÍ HOLANĎAN

19.12.2008 14:15
papkandro

XXX.XXX.24.131

papkandro napsal(a):
a SEVERNÍ HOLANĎAN

trocha lizardů se severním holandským

19.12.2008 20:38
abogado

XXX.XXX.23.50

papkandro napsal(a):
trocha lizardů se severním holandským

Zdravím. Budete mať niečo aj na predaj??

22.12.2008 10:37
papkandro

XXX.XXX.24.131

abogado napsal(a):
Zdravím. Budete mať niečo aj na predaj??

Myslím,že teď je příliš brzy abych něco teďko plánoval.V létě budu vědět víc.

IMRO67

10.9.2012 21:20
IMRO67

XXX.XXX.88.159

Pekná postava, mohli by sme nadviazať kontakt?

30.12.2012 17:07
milošditrich

XXX.XXX.251.191

lubos napsal(a):

smajlík lizardi vypadaji na 3 samce a 1 si nejsem jistej :-D lizardy mam zlaty a červeny a kanar zpěvavy.

na fotce jsou už ptaci v nebi

30.12.2012 17:37
milošditrich

XXX.XXX.251.191

mak napsal(a):
Děkuji za informace.

Dobry den u kanaru Lizardu napišu par informaci z meho chovu za ty 2 roky chovam je po parech ale ve skupinach mám 6 paru lizardu + 2 pary duchodci oni pomaji při odchovu mladych když je někde vic mladat smajlík voliera mala d : 2m v : 2m š: 150cm maji na vyběr budky košiky hnizda a květinače potrava pestra sucha vlhka i živa zelena potrava ovoce zelenina skořapky a hlavně v době hnizděni potřebujou klid a aby si zvykli na 1 až 3 krmiče když nejsem doma aby nebili ve stresu a radio a tv jim nevadi .

2 * ročně dostavaji zmrzků : sklada se z řepka letní nebo zimní, semenec, lněné semeno, nigr, modrý mák, slunečnice, salátové semeno. Semena moučná - loupaný oves, lesknice, proso, pohanka, mohár. Dále dělíme krmiva pro kanáry podle původu na živočišná, rostlinná a krmné doplňky čerstvé slepičí vajíčko uvařené natvrdo, dále mravenčí kukly, mouční červi, rybí tuk, slanina, uzený špek čerstvé zelené krmivo - mladé lístky pampelišky, špenát, žabinec, zelenou řepku asi 5 cm vysokou, částečně hlávkový salát, nezralý oves, jitrocel, mrkev, slupky okurek, jablko čistý říční písek, grit, vápno, vaječné skořápky, sépiová kost. Podílejí se především na rozmělnění potravy v žaludku a při trávení.

Směs zamicham a pořadně rozemleju ve strojku na kosti a zalejvam lojem a někdy sadlem a koule dělam od 20 g až 4 kg a pověsim do klece i volier a uspěch je i u venkovnich ptaku .

jenom nevim zda jim mužu doplnit do stravy moučni červy ale nevim aby nebrali ptakům vapnik . podava někdo kanarum sekany moučny červy ?

ptaci měli 1 odchov v budce smajlík 2 samci 1 samička uhynula

30.12.2012 19:18
technik

XXX.XXX.171.232

Dobrý večer
...treba sa ukázať s novými druhmi postavových kanárov, je nás stále málo...z ľavej strany štyri Fiorina (samce), úplne vpravo Padovan...
Technik

30.12.2012 21:10
milošditrich

XXX.XXX.251.191

technik napsal(a):
Dobrý večer
...treba sa ukázať s novými druhmi postavových kanárov, je nás stále málo...z ľavej strany štyri Fiorina (samce), úplne vpravo Padovan...
Technik

smajlíkty vaše kanaři jsou nadherny smajlík

4 tydenni mladata

31.12.2012 09:33
ropla

XXX.XXX.185.196

Dobry den,posledny v roku 2012
nieco malo na temu postavove kanare

31.12.2012 10:22
mak

XXX.XXX.130.18

technik napsal(a):
Dobrý večer
Technik

Dobrý den
může mi někdo napsat více o plemeni frise foirino, severní holanďan. Jako odkaz na nějaký klub -internetové stránky, chov -vlastní zkušenosti (klece, krmení atd), nějaké chovatele v ČR a SR. Vážně uvažuji o jeho chovu a prezentaci na výstavách. Mám zkušenosti s chovem kanárů. Plně se věnuji chovu výstavních zebřiček.

Děkuji za info zde, nebo na email jmakyna.zebricka@seznam.cz
Těším se na případnou spolupráci a chovu zdar Makyňa

31.12.2012 17:25
milošditrich

XXX.XXX.248.79

mak napsal(a):
Dobrý den
může mi někdo napsat více o plemeni frise foirino, severní holanďan. Jako odkaz na nějaký klub -internetové stránky, chov -vlastní zkušenosti (klece, krmení atd), nějaké chovatele v ČR a SR. Vážně uvažuji o jeho chovu a prezentaci na výstavách. Mám zkušenosti s chovem kanárů. Plně se věnuji chovu výstavních zebřiček.

Dobry den smajlík tak to mi možná poradite ohledně chovu zebřiček pestrych (chovam obyčejny ty menši) nechovam vystavni mam na ně smulu
3 * jsem si koupil vystavni je pravda jsou pěkně velky a mohutny proti mim ale životnost kratka po nakupu na vystavě žijou 2 měsice a u chovatele v kraslicich žijou 2 roky a za 2 roky odchovali 2 až 4 mladata ve 2 hnizděni a tomuhle paru bude 4 roky odchovali 32 mladat a 2 roky 24 mladat. jsou v kleci a volieře jejich společnost jsou křepelky činsky kanar lizard a kanar zpěvavy a zebřičky mam po 1:2 a 1:3 i když maji byt parovany k těm 3 samicim čekam zda se letos vylihnou samci abych měl do chovu muj odchov samcu ty budou nepřibuzny u kanaru mam 3:1 2 skupiny uvidime jestli budu mit letos samice lizardu.

lizardi jsou dobry chuvi aspon ty moje nevim jak u jinych chovatelů.

31.12.2012 17:33
milošditrich

XXX.XXX.248.79

abogado napsal(a):

Ahoj a prosím můžou vůbec tyhle kanaři litat ? smajlík jsou nějak naročny a co to je za kanara ? smajlík

JINAK VŠEM ŠTATNY NOVY ROK A HODNĚ ŠTĚSTÍ LASKY ZDRAVÍ A PLNO CHOVATELSKYCH USPĚCHU V ROCE 2013 smajlík .

Vi někdo co to je za kanara ? na moji fotce .

31.12.2012 20:55
technik

XXX.XXX.179.177

mak napsal(a):
Dobrý den

Dobrý večer

K postavovým kanárom fiorino Vám môžem poskytnúť iba počiatočné informácie nakoľko s ich chovom tiež len začínam. Fiorina sme doviezli s kolegom z IT, NL, D spolu ich máme cca 10 párov, čo z počutia viem, že na Slovensku zatiaľ žiadny iný chovateľ nie je. Mám ich umiestnené spoločne s farebnými kanármi ( rozdelení podľa pohlavia) a javia sa ako kľudné, nekonfliktné vtáky. Krmivo používam Deli Nature 55 a zožerú všetko do posledného zrnka, ďalej brokolica, jablko, mrkva, piškóty a bežná potrava pre kanáre. Sám sa teším na hniezdenie a som plný očakávania ako sa odchov podarí, budem rád ak sa ozvú nejakí chovatelia či už zo SR alebo ČR a podelia sa o svoje skúsenosti.

S pozdravom Technik

2.1.2013 20:20
abogado

XXX.XXX.227.37

milošditrich napsal(a):
Ahoj a prosím můžou vůbec tyhle kanaři litat ? smajlík jsou nějak naročny a co to je za kanara ? smajlík

JINAK VŠEM ŠTATNY NOVY ROK A HODNĚ ŠTĚSTÍ LASKY ZDRAVÍ A PLNO CHOVATELSKYCH USPĚCHU V ROCE 2013 smajlík .

Vi někdo co to je za kanara ? na moji fotce .

Ahoj. Vyletené a osamostatnené mladé oddeľujem do voliery 3m dlhej a lietaju výborne. Sú to skoro ako obyčajné farebné kanáre čo sa týka chovu.

2.1.2013 21:05
milošditrich

XXX.XXX.255.204

abogado napsal(a):
Ahoj. Vyletené a osamostatnené mladé oddeľujem do voliery 3m dlhej a lietaju výborne. Sú to skoro ako obyčajné farebné kanáre čo sa týka chovu.

ahoj a děkuju smajlík ty barvy byl u mě 1 pan co je choval a řikal mi že mu zbyli samice lizardu a divil se že jsem v kanarech Laik a 1 kanary jsem si vybral Lizardy zlaty a že nwemuže sehnat samce k nim a ja mu řekl at 5 minut počka že musim na vc že bych potřeboval poradit ohledně dalšiho chovu a to že do zlatych bezchocholky bych chtěl skusit pustit samce s chocholkou jestli bych udělal nebo ne a zatim misto abych šel na vc šel jsem chytnout kanary samce a během chvilky jsem mu dal krabici a řekl rozbalit doma a vím že chocholaty + chocholata = se nesmi pařit smajlík ale jak docilit chocholatych samic?

27.3.2014 20:29
fife

XXX.XXX.11.154

zdravím všechny chovatele a obracím se na vás s žádostí o pomoc. Pustila jsem se do chovu severních holanďanů, ale bohužel jsem místo chovných párů nakoupila skoro samé samice, proto potřebuji sehnat alespoň jednoho samce severního holanďana.
Mohl by mi někdo poskytnout alespoň kontakt na chovatele těchto kanárů v ČR? Ať pátrám jak pátrám, nikoho nedokážu najít.
Předem děkuji za případné reakce!

29.3.2014 19:27
abogado

XXX.XXX.37.159

fife napsal(a):
zdravím všechny chovatele a obracím se na vás s žádostí o pomoc. Pustila jsem se do chovu severních holanďanů, ale bohužel jsem místo chovných párů nakoupila skoro samé samice, proto potřebuji sehnat alespoň jednoho samce severního holanďana.
Mohl by mi někdo poskytnout alespoň kontakt na chovatele těchto kanárů v ČR? Ať pátrám jak pátrám, nikoho nedokážu najít.
Předem děkuji za případné reakce!

Tak to máte skoro šťastie. Ja mám zasa opačný problém.....mám zvyšných troch samcov a samice tu neviem nikde zohnať.

31.3.2014 22:14
milošditrich

XXX.XXX.239.139

dobry den jak moc kanaři severních holanďanů jsou naročny ?
smajlíkonich jsem slyšel na vystavě a mě napadlo je skusit mit 4:12 pokud by 1 samec zvladl 2 samice.

ja mam kanary 2 samce lizardy samce shanim 2 až 4 samice a pak par zverimexovich smajlík . děkuji

31.3.2014 22:49
milošditrich

XXX.XXX.239.139

lubos napsal(a):

ahoj maš koukam v hnizdě 4 samce smajlík prosim pošli mi mejla : na kanarcilizard@seznam.cz děkuju potřeboval bych poradit ohledně chovu kanaru lizardu a zeptam se i tady smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík