Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2008 18:14
kook

XXX.XXX.73.235

Ješte se chci zeptat na jednu věc. Máme je 17 dni..jsou to holky a už zobou slunečnice z ruky. Ale problém je , že nechtějí vlézt v kleci na prst.Já to zkouším každý den a žádný pokrok. Zobakem me klovou. ALE!Když přijde můj přítel, tak na jeho prst už si 3x sedly!!!!Nevíte jak na to mám jít?

12.11.2008 19:12
eden

XXX.XXX.95.222

kook napsal(a):
Ješte se chci zeptat na jednu věc. Máme je 17 dni..jsou to holky a už zobou slunečnice z ruky. Ale problém je , že nechtějí vlézt v kleci na prst.Já to zkouším každý den a žádný pokrok. Zobakem me klovou. ALE!Když přijde můj přítel, tak na jeho prst už si 3x sedly!!!!Nevíte jak na to mám jít?

A o jaké papoušky se vlastně jedná ???

12.11.2008 20:11
lutik

XXX.XXX.154.90

kook napsal(a):

Trpělivost růže přináší ,vše nejde hned korelky berou spíš zelené,stím ovocem jsem také nikdy neuspěl ,brokolice,mrkev,červená řepa,mangolt,smetánka,to berou v pohodě,a 17 dnů není tak moc na návyk,potravu kupte oves,proso,lesknici,pohanku,smíchejte a máte směs a trochu té slunečnice pokut mají prolet tak neuškodí,at se daří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík