dousa
napsal(a):
Pochlubte se s čínanama. Já s nima teprv začínám,vše je 07
nikolas

XXX.XXX.21.41
dousa
napsal(a):
Máte moc pěkné ptáky.Taky o nich uvažuji,ale dost mě odrazuje jejich křik.Kolik jich vlastně máte?Na fotce jsou vidět 3 kusy.Nebo jste jich koupil víc na spárování?
nikolas
napsal(a):
Máte moc pěkné ptáky.Taky o nich uvažuji,ale dost mě odrazuje jejich křik.Kolik jich vlastně máte?Na fotce jsou vidět 3 kusy.Nebo jste jich koupil víc na spárování?
Mam 4 kusy. Čekam jak se spárují,ale zatím je to jen holky s holkama a kluci s klukama. Je pravda ze jsou trochu slyset,ale jen rano a vecer.
dousa
napsal(a):
Letošní
britt
napsal(a):
Bohužel jsem letos pouze nakupoval nepříbuzné kusy a tak si pár let na odchov počkám.
Letošní odchov + rodiče
satelit
napsal(a):
ještě jedna
alexandři jsou supr, ale do ted' si nejsem uplně jistý jestli mám pár i když podle vzhledu se to zdá, ale podle chování moc ne, poněvadž alexandr o kterém si myslím, že je samice tak je na druhého alexandra agresivní a při přiblížení na něj vrčí nebo ho kouše.
wolfik
napsal(a):
alexandři jsou supr, ale do ted' si nejsem uplně jistý jestli mám pár i když podle vzhledu se to zdá, ale podle chování moc ne, poněvadž alexandr o kterém si myslím, že je samice tak je na druhého alexandra agresivní a při přiblížení na něj vrčí nebo ho kouše.
fotky nejsou nic moc poněvadž už bylo šero, jinak jsou ročník 08
olda1
napsal(a):
Řekl bych, že pár máte, první foto - samice vpředu, druhé foto - samice vzádu
dneska se mi asi bohužel prokázalo, že mám asi dva samce, protože alexandr o kterém si všichni mysleli, že je samice začal dnes dosti prozpěvovat, kýval hlavou a na bidle pobíhal jak to dělají samci
wolfik
napsal(a):
dneska se mi asi bohužel prokázalo, že mám asi dva samce, protože alexandr o kterém si všichni mysleli, že je samice začal dnes dosti prozpěvovat, kýval hlavou a na bidle pobíhal jak to dělají samci
Dobrý večer, podle těch 2 fotek máte pár, přesně to co popisujete, dělá i moje samice a letos jí jsou 4 roky.
pavelj
napsal(a):
Přesně tak, tohle chování co popisujete je typické i pro samice. Záleží jak se u toho choval ten druhý?
ten druhý se u toho nechoval nijak, jinak tady je nejnovější foto
wolfik
napsal(a):
ten druhý se u toho nechoval nijak, jinak tady je nejnovější foto
.
wolfik
napsal(a):
tohle je podle mě na 100% samec
a tohle ten nejistý kus
pavelj
napsal(a):
Tak jak píšete, to první na 100% samec a to druhé na 100% samice. Ostatně tak už to tvrdím od první fotky vašich ptáků, kterou jsem viděl a teď už je to jasné. Ten proužek za krkem už je nyní jasně zřetelný.
ANO pan PAVEL má pravdu podle toho kroužku u ucha se dá poznat mladá samice na posledni fotografii
dousa
napsal(a):
samec rok 2002
wolfik
napsal(a):
Ahoj všichni, jak jste konstatovali z mých předešlých fotografiích že kus o kterém jsem nevěděl je krásná mladá samice, tak samičce už červená zobák a pěkně se vybarvuje.Takže opět mám dva samce
.foto dodám zítra
Mohl by jste jsem dát aktualni fotky , jak jsou ptáci spolu.