Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2008 15:49
hovorka

XXX.XXX.8.136

Reagují na článek a taky posílám nějaké foto . Při procházce venku s Agoškem .

24.12.2008 15:56
hovorka

XXX.XXX.8.136

hovorka napsal(a):

Přeji všem chovatelům veselé Vánoce a šťastný Nový Rok . Jarda

nikolas

25.12.2008 13:18
nikolas

XXX.XXX.21.41

hovorka napsal(a):

Tak to je paráda.Jak často s ním chodíte ven?Máte nacvičený nějaký povel na který se vrátí?Ten váš agoš musí mít prvotřídní kondici.

25.12.2008 23:02
hovorka

XXX.XXX.8.136

nikolas napsal(a):
Tak to je paráda.Jak často s ním chodíte ven?Máte nacvičený nějaký povel na který se vrátí?Ten váš agoš musí mít prvotřídní kondici.

Dobrý večer . Dokrmují papoušky , ale Agoška jsem dostal . Když ho pustím , tak všude za mnou létá . Ven ho občas beru , při první procházce vyletěl na jabloň a byl tam dost dlouho . Měl jsem obavy , ale vrátil se . Žádné povely nedávám , vždycky po čase přiletí sám . Kdysi jsem četl o chovateli , který chodil se svým Senegalcem po zahradě a ten se vždy k němu vracel . Myslím , že skoro každý chovatel měl přání své oblíbence občas pouštět , aby se mohli proletět . Kdysi jsem dokrmil Korelku a ta mi uletěla . Viděl jsem jak se kroužením nad domem vzdaluje a proto jsem na ni začal pískat . Poznala mě a vrátila se . Manželka má dokrmeného Senegalce , když přepeřoval a navíc byl mokrý , tak si venku otevřel dvířka . Volala na něho , ale on neměl zájem se vrátit , letěl pryč . Jelikož byl hodně mokrý tak daleko neodletěl . Senegalce jsme chytili a dvířka se již zajišťují karabinkou . Tady tím chci upozornit , že i když je Senegalec ručně dokrmený mazlík , tak ne vždy se musí vrátit a proto nedoporučují to zkoušet . S pozdravem Jarda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík