docid
napsal(a):
je to mladý kos. Nechápu proč ho máte v kleci. Jediná odpověd může být že cho chcete dokrmit a zařadit krotkého do chovu, nebo že jste hloupí a taháte ptáky domů které potkáte venku. Dodiče ho jistě přikrmovali.
Drozd čierny, mláďa. Je to hmyzožravec, pravdepodobne vyletel z hniezda. Doporučujem urýchlene vrátiť a pozorovať, či ho nájdu rodičia.
miteve
napsal(a):
JO JE TO MLADE SPACKA
To mi připomíná když je na louce malý klouch, že ho taky lidi drapnou a nepřemýšlí, že se neztratil, ale že ubohá máma postává někde poblíž a dívá se jak její mládě mizí s lidmi. Lidičky přemýšlejte než něco odnesete domů a strčíte do klece. To mládě je krmené rodiči i když čeká někde pod větví.
mozkomor23
napsal(a):
prosím o radu jaký je to druh
jsem rád že jste splnili mé očekávání a všichni jen kritizujete, jistě víte kde a v jakém stavu jsem ho našel(zajímalo by mě jak dlouho by přežil v centru města mezi kočkama a psama ve 30c když již byl tak vysílený že se nesnažil ani popoletět přesto že již popoletět umí také jsem ho docela dlouhou dobu sledoval ale nezdžoval se na jednom místě a navíc na tom slunku), mládě kosa mi na něj nesedí protože má světle hnědé žíhání na náprsence . přesto všem děkuji za odpověd
mozkomor23
napsal(a):
jsem rád že jste splnili mé očekávání a všichni jen kritizujete, jistě víte kde a v jakém stavu jsem ho našel(zajímalo by mě jak dlouho by přežil v centru města mezi kočkama a psama ve 30c když již byl tak vysílený že se nesnažil ani popoletět přesto že již popoletět umí také jsem ho docela dlouhou dobu sledoval ale nezdžoval se na jednom místě a navíc na tom slunku), mládě kosa mi na něj nesedí protože má světle hnědé žíhání na náprsence . přesto všem děkuji za odpověd
je to drozd
lutík

XXX.XXX.154.90
mozkomor23
napsal(a):
prosím o radu jaký je to druh
Jeto kos kukačka když je mládě také vypadá scela jinak ,žádné mládě nemá okamžitě šat dospěláka máto důvot ochrany když ještě sedí v hnízdě.