Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2010 11:52
davidhulak

XXX.XXX.90.188

dobrýden dostal sem černou zebřičku a lámu si lavu jak takováhle barva vznikla paní která mi ji dala tak ta si to nepamatuje smajlík

2.9.2010 12:53
zbosace

XXX.XXX.123.118

Podla mňa je to kombinácia mutácie, dosledkov nesprávnej výživy alebo chovu v nevhodnom prostredí, prípadne ešte i oslabenie imunity. Čo sa týka mutácie, mohla by to byť šedá fúzatá čiernolíca čiernoprsá. U týchto sa najviac rozširuje čierne sfarbenie a chovom v tmavom prostredí / dovod neviem/ sa ešte rozširuje a mení aj inak šedé sfarbenie chrbta na bridlicové až čierne. Mne sa to stáva u šedých čiernoprsých fúzatatých aj u šedých fúzatých. Inak v letnom období šedý fúzatý samci zo svetlým bruškom preperia v zimovisku na ,, čiernobruchých". Ak je to samček, skúsil by som mu dať šedú čiernolícu samičku.

2.9.2010 17:19
davidhulak

XXX.XXX.90.188

Děkuji za velmi důležitou odpověd

7.9.2010 03:33
marek146

XXX.XXX.84.168

DOBRY DEN,JE TO VELMI KRASNA ZEBRICKA AK BY STE MALI ZAUJEM KUPIM JU ZA 2OO EUR S POZDRAVOM MAREK

7.9.2010 08:23
zbosace

XXX.XXX.62.105

Ak tá cena nie je preklep, tak za čiastočný melanizmus- čo je vlastne defekt, je trochu privysoká. Ale určite to máte premyslené ako ju použijete v chove v budúcej sezone.

8.9.2010 02:19
marek146

XXX.XXX.34.214

Dobry vecer,pan Kyselica hladam zebricky fuzate,sede,ciernoprse,ciernolice ale fuzate a aj ine farby ale vystavne kusy.Volal som vam v lete chcel som k vam prist a kupit si nieco od vas som chovatelom zebriciek,holubkov diamantovych a inych vtakov ako su ciziky atd.Odmietli ste ma s tym,ze nemate cas na ludi ani na mna,ze ma vela roboty.Byvam blizko vas v novom meste nad vahom.Ta cena nie je preklep spravne za taku zebricku by som zaplatil 200 eur,ale za ostatne max 10 euro. Ak sa mozem spytat podla vas je ta zebricka samec alebo samica?:-)
s pozdravom marek

8.9.2010 08:00
zbosace

XXX.XXX.30.83

Zdravím Vás. Dúfam že som Vás odmietol slušne ??? Ale vážne, v lete som velmi zaneprázdnený, nemám vyhranený chovatelský obor- čo je dosť nebezpečné. Zvierat vela, placu málo a tak potrebujem minimálne raz tolko času ako iný, šťastnejší, disponujúci večšími priestorovými možnosťami. Zebričky som tento rok dával velmi neskoro, nejde mi o počet ale či sa nevyskytne zas niečo nové pri vhodnej kombinácii rodičov. Z minuloročných mláďat som si vybral pekného fúzatého samčeka. Celú zimu sa mi na ňom niečo nepozdávalo a až na jar som si to všimol- on má čierno bielu kresbu vrchných chvostových kroviek i na spodnej časti chvosta, kde inak čierny pigment chýba. Pokračuje mu to až medzi nohy a vytvára náznak perličkovej kresby. Na holandských stránkach už je k dispozícii niekolko fotiek perličkovaných zebričiek. Len som po ňom nič zatial neodchoval. Ono fúzaté a čiernoprsé zebry majú večšiu dispozíciu na ukladanie melanínu ako ostatné mutácie, hlavne samčekovia. Takže moj názor je, že ten vyobrazený jedinec je samček, farba šedý čiernolíci čiernoprsý fúzatý. Vy máte záujem o výstavné zebričky, ja však tieto nechovám.

9.9.2010 02:40
marek146

XXX.XXX.7.1

Dobry vecer,dakujem za radu,rad by som videl tu vasu zebricku ak je na niakych web strankach ako ste pisal holandskych mozte mi napisat web stranku a napisat mi jej meno a pozriem sa tam.Ak by ste mal niekedy na predaj fuzate zebricky,sede,ciernolice,ciernoprse ale aj ine pekne mutacie dajte mi vediet rad sa zastavim.Mozte mi povedat ake holubky diamantove chovate?mam straky a biele a rad by som pokracoval v chove a kupil si nieco viac.Zhanam aj korely.
som taky vsestranny chovatel pracujem so svagrom som casto v zahranici chovame vtakov aj tu aj tam.
s pozdravom marek

Přidejte reakci

Přidat smajlík