Nenepsala jste jak je to starý,podle všeho to vypadá na samičku,je to dost bílý pták,proto by měl mít samec ocas po přepeření zesponu čistě bílý. Chtělo by to více fotek,jak z boku tak i zezadu,ale i přesto je to dost těžké určit.Jak se projevoval,zpívat jste ho neslyšela? Asi jen hvízdal,co?
vrana
napsal(a):
Dobrý den je stará rok 09 a byla vyměněna pod tím že je samice.Dala jsem ji k samcovi je pravda že když se o zívají tak každá podle poslechu mi připadá že jinak.
Zdravím, je to jistě SAMIČKA.... má malé a míň zbarvené lícní skvrny...dejte jí do páru a věřím,že letos sednou,ale vytvořte vhodné podmínky-výživa,budka a taky vhodný protějšek! Hodně úspěchů Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, je to jistě SAMIČKA.... má malé a míň zbarvené lícní skvrny...dejte jí do páru a věřím,že letos sednou,ale vytvořte vhodné podmínky-výživa,budka a taky vhodný protějšek! Hodně úspěchů Zappe
Dobrý den samce mám pro ni bělohlavého.Mám ji teprve 5 dní.Tak doufám ,že k sobě půjdou.Každý den dostávají míchnici,obden klíčené a samozřejmě suché zrní míchané. Tak doufám že z toho něco Bude.