Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2011 21:25
Venca Škvor

XXX.XXX.31.3

Musím se s vámi podělit: dnes jsem se byl s přítelkyní podívat v rámci dovolené na slovensklu na burze v Seneci a hrozně moc mi to připomělo trh v Kolíně-Štítarech když mi bylo nějakých 5-6 let (pro doplnění informací teť je mi 18), kdy jsem tam jezdli s otcem prodávat ptactvo jako mylý kllučina kterému se líbilo vše co bylo živé a i neživé a kdyby k tomu byla příležitost měl bych to vše doma,kdy tam byla přenoska na přenosce, hlava na hlavě, prostě tam bylo plno morčat, holubů, králíků, drůbeže, exotů atd... Bylo tam vše na co si zpomenete. Od rysů, staváků atd. až po andulky, alexandry, rozely,... Mohl bych zde pokračovat až do zítra protože to byla opravdu nádherná podívaná. Pořídil jsem si tam pár bílých andulek s mám z nich velkou radost protože to je jak můj první pár andulek vůbec, tak opět změna názoru na to že vše co se týče chovatelství je mrtvé. Mrtvé možná ano ale zde na některých místech v čechách ale tam to byla opravdu nádhera. Přál bych vám to tam vidět. Na co byste pomysleli, to byste tam sehnali. Z toho by si měli zít příklad pořadatelé trhů v čechách a ponaučit se, že čím více zvířat tím větší návštěvnost a tím pádem i spokojenst že si tam každý přišel na své, na to kuli čemu přijel takovou dálku, protože jsem tam viděl také auto se znojemsku a přažskou poznávací značkou. Opravdu nádhera a jestliže se tam někdo chystá, pak určitě jeďte protože neprohloupíte, je to tam opravdu moc pěkné. S pozdravem a chovu zdar, V Škvor...

15.8.2011 08:36
zbosace

XXX.XXX.2.160

Bol som tam asi pred 6 rokmi a mal som z tejto burzy taký istý dojem ako Vy. Takže som rád že sa to tam nezmenilo k horšiemu.

15.8.2011 15:49
vojto

XXX.XXX.109.90

Venca Škvor napsal(a):
Musím se s vámi podělit: dnes jsem se byl s přítelkyní podívat v rámci dovolené na slovensklu na burze v Seneci a hrozně moc mi to připomělo trh v Kolíně-Štítarech když mi bylo nějakých 5-6 let (pro doplnění informací teť je mi 18), kdy jsem tam jezdli s otcem prodávat ptactvo jako mylý kllučina kterému se líbilo vše co bylo živé a i neživé a kdyby k tomu byla příležitost měl bych to vše doma,kdy tam byla přenoska na přenosce, hlava na hlavě, prostě tam bylo plno morčat, holubů, králíků, drůbeže, exotů atd... Bylo tam vše na co si zpomenete. Od rysů, staváků atd. až po andulky, alexandry, rozely,... Mohl bych zde pokračovat až do zítra protože to byla opravdu nádherná podívaná. Pořídil jsem si tam pár bílých andulek s mám z nich velkou radost protože to je jak můj první pár andulek vůbec, tak opět změna názoru na to že vše co se týče chovatelství je mrtvé. Mrtvé možná ano ale zde na některých místech v čechách ale tam to byla opravdu nádhera. Přál bych vám to tam vidět. Na co byste pomysleli, to byste tam sehnali. Z toho by si měli zít příklad pořadatelé trhů v čechách a ponaučit se, že čím více zvířat tím větší návštěvnost a tím pádem i spokojenst že si tam každý přišel na své, na to kuli čemu přijel takovou dálku, protože jsem tam viděl také auto se znojemsku a přažskou poznávací značkou. Opravdu nádhera a jestliže se tam někdo chystá, pak určitě jeďte protože neprohloupíte, je to tam opravdu moc pěkné. S pozdravem a chovu zdar, V Škvor...

Mladý priateľu, neviem odkiaľ si, ale ak sa dohovoríš s kamarátmi,sadnite do auta a pozrite sa štvrtú nedeľu v mesiaci do Nitry na výstavisko:-) AK ako majú vyzerať burzy.:-)

15.8.2011 19:05
smidla

XXX.XXX.106.187

Venca Škvor napsal(a):

Dobry den,
je radost cist tyto radky. Prosim o konkretnejsi informace o burze? Terminy, casy, pribliznou navstevnost a hlavne kde se to kona? Mam v Senci rodinu, tak bych se mohl nekdy pokusit to skloubit. Predem dekuji za informaci, mohou byt i na mejla.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu

16.8.2011 08:03
kupe

XXX.XXX.90.102

Burza-predajný trh sa koná každú druhú nedeľu v mesiaci na parkovisku vedľa amfiteátra.Senec nie je veľký, je to blízko centra.Táto burza bola vydarená,veď už sú odchovy, čo sa týka návštevnosti, je vždy veľká,trochu je problém s parkovaním, bezplatné v okolitých uličkách ale málo miesta!!!No a samozrejme v tomto období je aj veľa zvierat, je to pod "holým nebom", takže aj počasie musí byť dobré, no a v zimných mesiacoch sa "drobotina" nedá predávať...Možno Vám to bude stačiť.

16.8.2011 16:10
anmi

XXX.XXX.224.49

dobry den nebol som sice v senci a neviem ake to tam je velke ale najväcsia burza na akej som kedy bol je v nitre v agrokomplexe kazdu 4 nedelu

Přidejte reakci

Přidat smajlík