Chtěl bych vám několika snímky přiblížit burzu , která určitě je zážitkem a největší v evropě, ale stejě tam nemusíte najít to , co si představujete . Omlouvám se za horší kvalitu některých fotek a že nejsem droboťář, ale chtěl jsem pro některé zvědavce přiblížit i ceny. Běžné papoušky jsem nefotil , ty většinou známe ale hlavně to, co není u nás moc , nebo vůbec vidět. Podařilo se mi dostat dovnitř mezi prvníma, přesto jsem nesehnal co jsem chtěl.
Dlabané budky jste si mohli vybrat pro anduly od 10 € až po velké pro ary za 97 €.
Nakonec něco pro fajnšmekry ( modrá slámka ) , neprodáno.
Počítač byl neuvěřitelně línej , doufám , že alespoň některým vám to pomohlo si udělat představu o případné myšlence se tam v únoru vydat pro nějakou radost . Dobrou noc, J.
a modrý spěvák od Tieryho. 1200 E, a slyšel jsem, že se snat měl prodávat loni za 4tisE tak nevim co je na tom pravdy.
Zdravím koukám že když jsem se do haly dostal já tak některé druhy z vašich fotek už k vidění nebyly....(holoubci Ptilinopus)
Jinak k těm královským samice liché byly ale nejmladší byla r06 jel jsem do Zwolle sehnat lonské kusy a neměl jsem šanci...marně sháním 0,1 r10,09,08 a nic...ale jinak burza nebyla špatná k vidění bylo celkem dost druhů jen ta fronta...měli by to konečně vymyslet trošku lidsky...
michalv

XXX.XXX.137.89
Zaujímalo by ma, či tam boli na predaj i jaspisové farebné kanáriky a ak áno, aké boli ceny jedno faktorových a dvoj faktorových. Ďakujem.
Vstupné bylo 6,5EUR, já osobně jsem jel autobusem. Cesta v pohodě i jsem se vyspal, ale autem by bylo asi příjemnější.
Co se týče korel ve Zvolle, nic moc. Jel jsem tam hlavně kůli korelám, abych porovnal postavy s mojimi ptáky. Někteří ptáci byli slabší, malá hrstka byla trochu robustnějších. Cenově se pohybovali kolem 30 E za kus. Chocholky také nic moc, vybarnení také nic moc. U jednoho chovatele jsem se ale zastavil a kulil oči. Chochol dobrých 8 cm u přírodního ptáka, ale měl bílé skvrnky na hlavě takže nanic. Pod stolem měl schovanou přenostku s čistě přírodním samcem, také 8 cm chochol. když jsem se ptal na cenu, něco mumlal, takže jsem pochopil že není na prodej. Opravdu super kousek. Udělal jsem fotku, ale nejde na ní nic vidět, pták byl v rohu přenosky. Dále mě zajímaly hlavně také žlutolící korely. Byli zhruba na čtyřech místech. Někteří ptáci byli pěkní, někteří ne. Čemuž jsem se ale divil, prodávali hlavně 4-2 leté ptáky. Po dlouhému, vyčerpávajícímu domlouvání posunky jsem si dovezl tři páry. Dvě samice bělohlavé štěpitelné. Od Tieriho jsem zakoupil 1.1 šedé žlutolící. Ptáci jsou u mě po týdnu zdraví a vypadají dobře, až na jednu bělohlavou samici. Vezmu krev a otestuju je na viry. Pospává, jedno oko zavřené, divně chodí. Co se týče cen žlutolících tak si připravte od 3 do 4 tisic za pár, o draší jsem se raději nezajímal.Prosil bych pana Svobody, aby také vložil fotku svých žlutolícíh. Na fotce moje přenoska.
svobodapetr
napsal(a):
Dobrý večer,dekuji za foto a za info.Foto vložím až ve středu,teť jsem dva dny v práci.Ještě jednou děkuji.Svoboda Petr
2,0