Exotika 2011-první patro

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2011 13:07
ruza5

XXX.XXX.226.11

Na nemoderce jsem komentovala Exotiku, jak je zas pěkně udělaná, ale....že jsou i mezery.Přikládám foto, jen pidi zlomeček toho, jak by to být nemělo a co mě tam opravdu nakrklo.Týká se komplet všech stolů pro prodej od "civilu"

1.11.2011 06:45
agap54

XXX.XXX.65.154

ruza5 napsal(a):
Na nemoderce jsem komentovala Exotiku, jak je zas pěkně udělaná, ale....že jsou i mezery.Přikládám foto, jen pidi zlomeček toho, jak by to být nemělo a co mě tam opravdu nakrklo.Týká se komplet všech stolů pro prodej od "civilu"

A stolů od vojska se to netýká?CO míníte tím slůvkem od civilu.

1.11.2011 09:34
ruza5

XXX.XXX.226.11

Nechytejte mě za slovo:-)). Nebyli to vystavovatelé, ale lidé, co běžně stojí u stolů na burzách.Ti, kterým až tak asi nejde o to se prezentovat, ale jen prodat odchov. Tedy rozlišení jiné: vystavovatel, prodejce a...a burzařsmajlík

1.11.2011 19:09
vasutmarty

XXX.XXX.150.38

Já jsem spíše nechápal, proč byl v sále prodej se svetry. Už tak tam bylo málo místa a ještě tak zbytečný stánek. A paní veterinářka (nejspíš) se tam krčila vedle bodovaček. Tou burzovní uličkou jsem se ani neprošel, takže nemohu posoudit. Ale dobře tam pasuje ten nápis: český svaz chovatelů, to je teda vizitka :-)

3.11.2011 06:30
agap54

XXX.XXX.65.154

ruza5 napsal(a):
Nechytejte mě za slovo:-)). Nebyli to vystavovatelé, ale lidé, co běžně stojí u stolů na burzách.Ti, kterým až tak asi nejde o to se prezentovat, ale jen prodat odchov. Tedy rozlišení jiné: vystavovatel, prodejce a...a burzařsmajlík

Děkuji za vysvětlení.Avšak nechápu co Vám na tom přichází směšného(viz smajlíci)asi budete trošku jiná než ostatní děti.Jak jinak si vysvětlit výraz a..a burzař.Pravděpodobně nový terminus technicus který se zrodil ve Vašem myšlení.Ještě jedna otázka k popukání.Co chodíte na burzu dělat vy. Z které jste kategorie?

3.11.2011 08:33
ruza5

XXX.XXX.226.11

Je pro mě potěšením, že mě v mém věku nazýváte dítětem.Trochu úsměvné, pravda.O smajlíky se nestarejte, pokud nejste schopen/a pochopit nadsázku už v názvu "civil", pak nepochopíte ani smajlíky, ale to nevadí. I tací jsou mezi námi.
Na burzu chodím hlavně pokrafat s přáteli chovateli a nakoupit krmivo.Ještě nějaká otázka? Jak by jste tento čurbes nazval/a vy a s tím spojené označení, hm? Když už tedy máte tu potřebu popichovat?:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík