papek

XXX.XXX.51.90
Dobrý večer, já mám dva páry kde samička je lutino a samečkové jsou přírodní štěpitelní na lutino.Mladí jsou samečci i samičky lutino, samečkové přírodní štěpitelni na ino a samičky přírodní.Toho stříbrného bych k tomu nedával.
Tak tak to by to mnělo vypadat 1,0 přírodní/albíno X 0,1 lutino ptáci jsou mimořádně velcí,pokud budete chtít koupit takového to samce budete muset připlatit za kvalitu se bude platit i u zdánlivě nyní neprodejných penantu.Pokud se spokojíte i z méně kvalitním jedincem tak Vám budou ty dvě tisícovky stačit.
petr111
napsal(a):
Kamarád říká, že samci albín, oranžalbín, štěpáci modří a oranž, samička modrá, oranž, oranžalbín, albín a lutino. Někteří tvrdí, že uvedené z toho nebudou, ale kamarád chová tyto mutace řadu let a má cca 80 párů.
I když váš kamarád chová 80 párů penantů,jak vysvětlí odchov oranžů když ani jeden z ptáků není oranž a jak vysvětlí odchov albino když samice je lutino.Modrá samička je také hloupost.Nebo snad vaše lutino samice štěpí do modrých? Pak by to možné bylo,ale o štěpitelnosti samice nic nepíšete.
Ano přesně tak ,všechno to co tam máte s tou kombinací oranžové barvy si mužete škrtnout pokud je to tak jak uvádíte výše tak to není možné a ještě to chce maličkost,a to odchovat mladé,jak již jsem Vám tu psal ty lutinky mívají velký problém snést oplozené vajíčka to mi určitě potvrdí mnoho chovatelů kteří tyto ptáky dělají.Tak snad Vám to vyjde .
petr111
napsal(a):
Tak čekám jaký budou, 5 mladých 3 červené oči a 2 černé oči 9-13dní.
Týden venku