Lajdák,mamonista anebo co vlastně???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2012 13:10
zdenekaa

XXX.XXX.63.129

Zdravím,chtěl bych se tímto zeptat na názor ostatních ,co říkají na to,když chovatel prodá ručně krmenou aru zelenokřídlou ve věku,kdy ještě neumí ani sedět na bidle: někomu,kdo nemá s dokrmováním žádné zkušenosti.Nebudu tady frázovat to,co mi sdělil nový majitel,protože by to bylo jednostranné a možná i sebeobhajující,neboť názor chovatele,jak proběhla koupě neznám,ale kdo se trochu jen o papoušky zajímá,tak mi dá za pravdu,že je zcela NEMOŽNÉ prodat takovéto mládě laikovi,který zhola nic neví,jak o dokrmování,socializaci-když je papoušek jen jeden a dalších zkušenostech,které jsou obzvlášť u těchto velkých a majestátních ptáků potřeba.
Taktéž tady nechci rozebírat,že by se pták měl prodávat odstavený,protože legislativa toto neřeší,ale měli by se nad tímto zamyslet sami CHOVATELÉ a KUPUJÍCÍ,protože jen tak se předejde nejen vzniklým prodejům po koupi,ale především problémům,které je tímto jednáním způsobeno samotnému zvířeti.
S pozdravem Krňávek Zdeněk

28.3.2012 05:01
eden

XXX.XXX.36.157

Ten, kdo si kupuje jakéhokoliv papouška poprvé neví o problematice dokrmování vůbec nic a myslí si, že všechno ví a zvládne sám. Navíc ujištění prodávajícího, že je to vlastně banalita, ho v jeho přesvědčení utvrdí. Když se pak takový kupující zeptá zkušenějšího, stejně nevěří a udělá si po svém.Tak co můžete komu doporučovat. Stejně vaše slova vyjdou na prázdno.

28.3.2012 16:20
zdenekaa

XXX.XXX.63.129

eden napsal(a):
Ten, kdo si kupuje jakéhokoliv papouška poprvé neví o problematice dokrmování vůbec nic a myslí si, že všechno ví a zvládne sám. Navíc ujištění prodávajícího, že je to vlastně banalita, ho v jeho přesvědčení utvrdí. Když se pak takový kupující zeptá zkušenějšího, stejně nevěří a udělá si po svém.Tak co můžete komu doporučovat. Stejně vaše slova vyjdou na prázdno.

Bohužel mi nezbývá,než s Vámi souhlasit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík