Uživatel s deaktivovaným účtem

Měl bych prosbu na všechny odborníky přes okrasné ptactvo. Potřeboval bych identifikovat našeho mazlíčka, kterého jsme dostali (viz foto) a též určit i pohlaví. Stáří je 1,5 roku. Domníváme se, že jde o papouška zpěvavého. Děkuji všem za radu.
zbosace
napsal(a):
Tiež si myslím že to má na speváka inak profilovanú hlavu a zdá sa mi aj chvostové perie dosť široké. Ale je to zaujmavý vták a bol by som vďačný za ďalšie fotky.
Také jsem přesvědčený že to není zpěvák.Podle mne je to hodně slabý penant a nebo by se mohlo jednat o křížence s penantem.Viděl jsem křížence penant zpěvák a řekl bych že ta veliokost a stavba těla si byla hodně podobná.
zbosace
napsal(a):
Tiež si myslím že to má na speváka inak profilovanú hlavu a zdá sa mi aj chvostové perie dosť široké. Ale je to zaujmavý vták a bol by som vďačný za ďalšie fotky.
Také jsem přesvědčený že to není zpěvák.Podle mne je to hodně slabý penant a nebo by se mohlo jednat o křížence s penantem.Viděl jsem křížence penant zpěvák a řekl bych že ta veliokost a stavba těla si byla hodně podobná.

Přikládám další fotografie z dnešního focení Ještě taková informace .... umí si držet potravu v pacičce a podávat si ji do zobáčku. Tohle prý neumí všichni papoušci.