Co do voliery 5x12 metrov.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2013 20:25
agos85

XXX.XXX.189.215

Dobry den. Mam volieru o rozmeroch 5x12 metrov. Mam v plane chovat v nej skupinu niakych papagajov. Voliera je vnutorna. Lepsie povedane podkrovna miestnost. Co by ste mi poradili? Akym chybam sa vyvarovat a ake papagaje by ste v takej voliere chovali vy?

6.3.2013 23:49
alex66

XXX.XXX.204.8

Dal bych tam po páru alexandrů čínských, rudohlavých a vousatých a dva páry mníšků. Ale pro mě by byl problém mít zavřené ptáky celý rok vevnitř bez sluníčka a deště.

7.3.2013 07:44
saluki

XXX.XXX.6.82

ahoj, chcete skupinu jednoho druhu? Určitě větší papoušky, droboť by se vám tam ztratila. Taky mám ráda alexandry, takže bych dala třeba alexandry velké v několika párech. Tedy pokud to nemáte dřevěné podkroví smajlík. Až se rozhodnete, dejte fotečky, pro inspiraci. smajlík

7.3.2013 17:19
agos85

XXX.XXX.189.215

To je pravda ze nebudu mat pristup na dazd ale na slnieck usa budu moct vyhriat cez stresne okna. Okupat sa budu moct len v myskach z vodou. rozmyslal som nad alexandrami aj ja. Co myslite kolko parov by mohlo byt v takej voliere? A nema niekto skusenosti zo spolocnym chovom napriklad amazonanov, zakov. arating? Alebo niakou inou skupinou?

Přidejte reakci

Přidat smajlík