měl bych dotaz jaké by měli byt zakladní rozměry klece ?? hlavě by mě zajímal rozměr hloubka -kolik celková a kolik k bydlu na kterém budou sedět , jak silou žarovku?? . mam zajem si fotit drobot/ guldy, motýlky kanáry , zebry, neofemy/. v minulých vláknech bylo jen jedno foto a pak nějaký nakres v angličtině . mohl by někdo vložit foto své klece ??a poradit???
když tak pište na pso63@seznam.cz
Takúto klietku - box na fotografovanie bolo možne kúpiť v predajnom stánku na 61.Svetovej výstave vtáctva v Belgicku.
Fotenie profesionálom počas veľkých výstav. Fotografovanie prebieha v samostatnej miestnosti kam asistent - pomocník prináša výstavne klietky s vtákmi.
Dobrý den
nic zajímavého, ale fotky tam uděláte dobré. Viděl je pan Piskora a další odborníci. Podle mého jsou ucházející.
Pokud máte šikovné ruce nic složitého. Celá bedna je rozkládací a dám ji do batobu. Nodbukem kde se hned podívám na fotky, často cestuji pochovatelích a výstavách- vče váží 10kg. Postavené mám za 15 minut a fotil jsem tam neofeny a i divoké ptáky chycené přímo z voliéri.
obrázek z boku.
zde jse vidět fotící otvor. Žárovky si přepínám podle toho jesti fotím, nebo nechám ptáky uklidnit- čas uklidnění je do 10minut.
mám tam tří žárovky, abych vyrušil stíny.
zde jde vidět otočné bidlo do T a mohu si měnit pozadí- barevný tvrdý papír.
Vnitřek natřen na bílo- líp odráží světlo.
Zatím chovu zdar Makyňa
Zde je poněkud jiná technika- upravená bodovací klec.
Pták byl focen před výstavou.
Zde je potřeba si včimnout posunutí bidel.
Stejně každou fotku upravím na stejné pozadí.
Podotýkám mám fotoaparát 3.2MPixel
Takovéto fotky si budu dávat do rodokmenů, tak abych viděl jak pták vypadal. Jedem známí mi na to dělá specijální program tak se těším.
Zatím chovu zdar Makyňa
mak
napsal(a):
Zde je poněkud jiná technika- upravená bodovací klec.
Pták byl focen před výstavou.
Zde je potřeba si včimnout posunutí bidel.
Stejně každou fotku upravím na stejné pozadí.
Podotýkám mám fotoaparát 3.2MPixel
Takovéto fotky si budu dávat do rodokmenů, tak abych viděl jak pták vypadal. Jedem známí mi na to dělá specijální program tak se těším.
Zatím chovu zdar Makyňa
tato fotka mi je povedoma, nemali ste tam taku modru foliu pred tym nez ste to oznacili na modro?
jardda
napsal(a):
Dobrý den, nemáte prosím kontakt na prodejce (internetový odkaz) velice mě jejich fotoklece zaujali. Rád bych si takovou pořídil. Děkuji JP
Je na uverejnenej fotke plagát aj s web stránkou http://invisible-cage.com/. Len si treba všímať a ak nevidíte založiť si okuliare - ja mám dvoje.
vmakovicky
napsal(a):
Je na uverejnenej fotke plagát aj s web stránkou http://invisible-cage.com/. Len si treba všímať a ak nevidíte založiť si okuliare - ja mám dvoje.
Ahoj Vlado & kolektív
Ak používame dvoje, alebo bifokálne okuliare tak pri počítači radšej nie.
Najlepšie použiť tlačidlo CTRL a súčasne tlačidlo + viac krát, podľa potreby. Existuje i tlačidlo - , ak sme to so zväčšovaním prehnali a chceme zmenšiť čítane písmo na monitore. Je to aktuálne už i cez prehľadač Internet Explorer. Mozilla mala túto vymoženosť prvá...