Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2013 21:25
peso63

XXX.XXX.178.72

měl bych dotaz jaké by měli byt zakladní rozměry klece ?? hlavě by mě zajímal rozměr hloubka -kolik celková a kolik k bydlu na kterém budou sedět , jak silou žarovku?? . mam zajem si fotit drobot/ guldy, motýlky kanáry , zebry, neofemy/. v minulých vláknech bylo jen jedno foto a pak nějaký nakres v angličtině . mohl by někdo vložit foto své klece ??a poradit???smajlík
když tak pište na pso63@seznam.czsmajlík

4.4.2013 21:53
karolpodolinsky

XXX.XXX.177.2

Takúto klietku - box na fotografovanie bolo možne kúpiť v predajnom stánku na 61.Svetovej výstave vtáctva v Belgicku.

4.4.2013 22:45
peso63

XXX.XXX.178.72

jaká byla asi cena??

4.4.2013 23:22
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Fotenie profesionálom počas veľkých výstav. Fotografovanie prebieha v samostatnej miestnosti kam asistent - pomocník prináša výstavne klietky s vtákmi.

5.4.2013 15:29
petrb

XXX.XXX.18.66

peso63 napsal(a):
jaká byla asi cena??

Pokud dobře vidím tak je tam cenovka 50 eur.

5.4.2013 15:50
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

petrb napsal(a):
Pokud dobře vidím tak je tam cenovka 50 eur.

Správne

5.4.2013 16:03
mak

XXX.XXX.130.18

Dobrý den
nic zajímavého, ale fotky tam uděláte dobré. Viděl je pan Piskora a další odborníci. Podle mého jsou ucházející.
Pokud máte šikovné ruce nic složitého. Celá bedna je rozkládací a dám ji do batobu. Nodbukem kde se hned podívám na fotky, často cestuji pochovatelích a výstavách- vče váží 10kg. Postavené mám za 15 minut a fotil jsem tam neofeny a i divoké ptáky chycené přímo z voliéri.

obrázek z boku.

5.4.2013 16:06
mak

XXX.XXX.130.18

zde jse vidět fotící otvor. Žárovky si přepínám podle toho jesti fotím, nebo nechám ptáky uklidnit- čas uklidnění je do 10minut.
mám tam tří žárovky, abych vyrušil stíny.

5.4.2013 16:08
mak

XXX.XXX.130.18

zde jde vidět otočné bidlo do T a mohu si měnit pozadí- barevný tvrdý papír.
Vnitřek natřen na bílo- líp odráží světlo.

Zatím chovu zdar Makyňa

5.4.2013 16:17
mak

XXX.XXX.130.18

Zde je poněkud jiná technika- upravená bodovací klec.
Pták byl focen před výstavou.
Zde je potřeba si včimnout posunutí bidel.
Stejně každou fotku upravím na stejné pozadí.
Podotýkám mám fotoaparát 3.2MPixel
Takovéto fotky si budu dávat do rodokmenů, tak abych viděl jak pták vypadal. Jedem známí mi na to dělá specijální program tak se těším.

Zatím chovu zdar Makyňa

7.4.2013 00:09
misco1

XXX.XXX.231.152

mak napsal(a):
Zde je poněkud jiná technika- upravená bodovací klec.
Pták byl focen před výstavou.
Zde je potřeba si včimnout posunutí bidel.
Stejně každou fotku upravím na stejné pozadí.
Podotýkám mám fotoaparát 3.2MPixel
Takovéto fotky si budu dávat do rodokmenů, tak abych viděl jak pták vypadal. Jedem známí mi na to dělá specijální program tak se těším.

Zatím chovu zdar Makyňa

tato fotka mi je povedoma, nemali ste tam taku modru foliu pred tym nez ste to oznacili na modro?

7.4.2013 08:52
mak

XXX.XXX.130.18

Dobrý den
pokaždé používám modrou čtvrtku koupenou v papírnictví.

Mak

7.4.2013 09:20
jardda

XXX.XXX.90.147

karolpodolinsky napsal(a):
Takúto klietku - box na fotografovanie bolo možne kúpiť v predajnom stánku na 61.Svetovej výstave vtáctva v Belgicku.

Dobrý den, nemáte prosím kontakt na prodejce (internetový odkaz) velice mě jejich fotoklece zaujali. Rád bych si takovou pořídil. Děkuji JP

7.4.2013 09:40
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

jardda napsal(a):
Dobrý den, nemáte prosím kontakt na prodejce (internetový odkaz) velice mě jejich fotoklece zaujali. Rád bych si takovou pořídil. Děkuji JP

Je na uverejnenej fotke plagát aj s web stránkou http://invisible-cage.com/. Len si treba všímať a ak nevidíte založiť si okuliare - ja mám dvoje.

7.4.2013 10:10
jardda

XXX.XXX.90.147

vmakovicky napsal(a):
Je na uverejnenej fotke plagát aj s web stránkou http://invisible-cage.com/. Len si treba všímať a ak nevidíte založiť si okuliare - ja mám dvoje.

Děkuji za info, asi i brýle budu brzy potřebovat. JP

7.4.2013 10:57
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

vmakovicky napsal(a):

Ahoj Vlado & kolektív

Ak používame dvoje, alebo bifokálne okuliare tak pri počítači radšej nie. smajlík

Najlepšie použiť tlačidlo CTRL a súčasne tlačidlo + viac krát, podľa potreby. Existuje i tlačidlo - , ak sme to so zväčšovaním prehnali a chceme zmenšiť čítane písmo na monitore. Je to aktuálne už i cez prehľadač Internet Explorer. Mozilla mala túto vymoženosť prvá...

7.4.2013 10:59
Radovan1975

XXX.XXX.17.50

vmakovicky napsal(a):

Nešlo by prostě jen napsat,foto je na fotcesmajlík

7.4.2013 11:20
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Radovan1975 napsal(a):
Nešlo by prostě jen napsat,foto je na fotcesmajlík

Mantinely treba pevne vybudovať a udržiavať, aby ľudia nerozmýšľali a držali hubu a krok. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík