CHOVATELIA NEOFEM MODROHLAVYCH

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2006 22:32

Chcel by som poprosit vsetkzch chovatelov co chovaju mutacie modrohlavych aby tu uviedli ake mutacie chovaju, a mozu aj kontakt na seba. Vopred dakujem.

7.8.2006 22:35

abogado napsal(a):
Chcel by som poprosit vsetkzch chovatelov co chovaju mutacie modrohlavych aby tu uviedli ake mutacie chovaju, a mozu aj kontakt na seba. Vopred dakujem.

Ja chovam modrohlave: zatial......

prirodna
modra bieloprsa
modry pastel
lutino
lutino cervenobruche
isabela cervenobrucha
albino
cremino
olivovy pastel

8.8.2006 18:00

abogado napsal(a):
Ja chovam modrohlave: zatial......

prirodna
modra bieloprsa
modry pastel
lutino
lutino cervenobruche
isabela cervenobrucha
albino
cremino
olivovy pastel

Já mám zatím jen jeden pár, není místo
1,0 modrý pastel šť.na skořici x 0,1 skořicová šť. na modrý pastel, teď mají 2 mladé - přírodní a stříbrný pastel.

12.8.2006 12:01

abogado napsal(a):

nikto nechova modrohlave???

16.8.2006 21:26

abogado napsal(a):

Jasně že chovam, ale jelikož se mi to nechce vypisovat tak jen stručně,mam skoro celou kolekci mutace greygreen (v česku označované jako oliva), pak lutina rudobřiché, violety, isabely,zlatožlute, ivory, a tak dale..., mam pres 50 paru. :-)

16.8.2006 23:09

michael napsal(a):
Jasně že chovam, ale jelikož se mi to nechce vypisovat tak jen stručně,mam skoro celou kolekci mutace greygreen (v česku označované jako oliva), pak lutina rudobřiché, violety, isabely,zlatožlute, ivory, a tak dale..., mam pres 50 paru. :-)

DOBRY VECER, MAM PAR OTAZOK.....JAK ROZOZNAT VIOLETU OD MODREJ??
AKO SE DA ODCHOVAT IVOR? KOMBINACIOU KTORYCH FARIEB???
DAKUJEM.

17.8.2006 10:24

abogado napsal(a):

Koupil jsem je letos v Přerově 1.0 modrá 0.1 modrý pastel

17.8.2006 13:20

araraun napsal(a):
Koupil jsem je letos v Přerově 1.0 modrá 0.1 modrý pastel

Byl jsem u pánů Piknerů u musím pochválit celý chov.Byl jsem nadšený jak chovem tak odborným výkladem ohledně genetiky.Super chovatelé

19.8.2006 09:23

abogado napsal(a):
DOBRY VECER, MAM PAR OTAZOK.....JAK ROZOZNAT VIOLETU OD MODREJ??
AKO SE DA ODCHOVAT IVOR? KOMBINACIOU KTORYCH FARIEB???
DAKUJEM.

Dobry den, je těžke popisovat rozlišení modrých od violet přes net , ale jde to na první pohled poznat, jedno faktorový mají velmi tmavou (do fialova) hlavu, ohbí kříde a kostrč,dvoufaktorový jsou kompletně fialový, vypadají nádherně, ty poznáte 100% , Ivory je kombinace: skořice, izabely a modré :-)

19.8.2006 18:32

abogado napsal(a):

Pane Jakab,
modré,stříbrné,albino,lutino(obě i skořicové a creme),izabely,zlatožluté,zelený a stříbrný pastel,červenobřiché a s violet faktorem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík