ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo

XXX.XXX.49.10
ferencjo
napsal(a):
15, tepuj
Dobrý den, fotky bez popisků jsou k ničemu. Popisek jste dal jen jeden, a to nesmyslný. Na obrázku není žádný tepui (Nannopsittaca panychlora), ale aratingové. Obr. tepuje (z webu) přikládám.
ferencjo

XXX.XXX.49.10
dobrý den.nahrala sa mi tam iná fotografia.viem ako vyzerá tepuj. ak Vám to tak vadí môžte tam napísať popisky.myslím že chovatelia vedia rozoznať labuť ,plameniaka tukana a aru. Keby ste radšej miesto kritizovania radšej urobili niečo užitopčné.možno by ste tým niekomu aj pomohli,
CHodte to odfotiť vy,spravte nove forum s popiskami.budem len rád a budem Vám tlieskať
ferencjo
napsal(a):
dobrý den.nahrala sa mi tam iná fotografia.viem ako vyzerá tepuj. ak Vám to tak vadí môžte tam napísať popisky.myslím že chovatelia vedia rozoznať labuť ,plameniaka tukana a aru. Keby ste radšej miesto kritizovania radšej urobili niečo užitopčné.možno by ste tým niekomu aj pomohli,
CHodte to odfotiť vy,spravte nove forum s popiskami.budem len rád a budem Vám tlieskať
Ano, vadí. protože bez popisků to nemá žádná vzdělávací smysl a je to jen Vaše exhibice. Když znáte jméno tukana, labutě, plameňáka, vlhovce, nebo toho člověka atd., proč je nepřidáte? Pak si z toho lidi něco odnesou, něco se dozvědí. Takhle víme akorát to, že někdo (asi Vy) jste byl v Brazílii. A bez téhle informace se na chovatelském (tedy ne rodinném) webu obejdeme.
ferencjo
napsal(a):
A na této fotografii, co jste doplnil, jsou tepujové?
ferencjo

XXX.XXX.49.10
Páni ukludnite sa. Vás pán Smrček ako dokumentaristu a spoluautora v minulosti vydavaneho perfektneho časopisu Svetem zvierat to určite popudilo ale snáď sa nič až tak hrozné nestalo. Autor minireportaze môže doplniť popisky k jednotlivým obrázkom v jednom odstavci a pridať aj foto tepuja. Určite by to väčšina z nás len privítala. Aj ja idem doplniť do vlákna ktoré som založil aspoň slovenské názvy. Myslel som že obrázok bez popisky môže pritiahnuť do diskusie ďalších záujemcov a ani vo sne ma nenapadlo že by to mohlo vyvolať negatívne reakcie.