Vtáčí park - Foz do iguazu - Brazília

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ferencjo

10.12.2013 22:22

ferencjo

10.12.2013 22:59
11.12.2013 10:04
zbirka

XXX.XXX.250.205

smajlíksmajlíksmajlík

11.12.2013 12:33
davii

XXX.XXX.89.14

Nadherasmajlíksmajlíksmajlík

13.12.2013 11:37
forpus

XXX.XXX.160.97

ferencjo napsal(a):
15, tepuj

Dobrý den, fotky bez popisků jsou k ničemu. Popisek jste dal jen jeden, a to nesmyslný. Na obrázku není žádný tepui (Nannopsittaca panychlora), ale aratingové. Obr. tepuje (z webu) přikládám.

ferencjo

13.12.2013 14:49
ferencjo

XXX.XXX.49.10

dobrý den.nahrala sa mi tam iná fotografia.viem ako vyzerá tepuj. ak Vám to tak vadí môžte tam napísať popisky.myslím že chovatelia vedia rozoznať labuť ,plameniaka tukana a aru. Keby ste radšej miesto kritizovania radšej urobili niečo užitopčné.možno by ste tým niekomu aj pomohli,

CHodte to odfotiť vy,spravte nove forum s popiskami.budem len rád a budem Vám tlieskať smajlíksmajlík

13.12.2013 15:24
forpus

XXX.XXX.160.97

ferencjo napsal(a):
dobrý den.nahrala sa mi tam iná fotografia.viem ako vyzerá tepuj. ak Vám to tak vadí môžte tam napísať popisky.myslím že chovatelia vedia rozoznať labuť ,plameniaka tukana a aru. Keby ste radšej miesto kritizovania radšej urobili niečo užitopčné.možno by ste tým niekomu aj pomohli,

CHodte to odfotiť vy,spravte nove forum s popiskami.budem len rád a budem Vám tlieskať smajlíksmajlík

Ano, vadí. protože bez popisků to nemá žádná vzdělávací smysl a je to jen Vaše exhibice. Když znáte jméno tukana, labutě, plameňáka, vlhovce, nebo toho člověka atd., proč je nepřidáte? Pak si z toho lidi něco odnesou, něco se dozvědí. Takhle víme akorát to, že někdo (asi Vy) jste byl v Brazílii. A bez téhle informace se na chovatelském (tedy ne rodinném) webu obejdeme.

13.12.2013 15:25
forpus

XXX.XXX.160.97

ferencjo napsal(a):

A na této fotografii, co jste doplnil, jsou tepujové?

13.12.2013 15:40
forpus

XXX.XXX.160.97

ferencjo napsal(a):
parque das aves

Ještě doplnění - správně se ten park jmenuje Parque das Aves de Foz de Iguazú, nikoliv Foz do iguazu.

ferencjo

13.12.2013 17:28
ferencjo

XXX.XXX.49.10

neboli ste tam nemudrujte
a ďakujem za doplnenie a poopravenie

13.12.2013 18:23
zbosace

XXX.XXX.8.207

Páni ukludnite sa. Vás pán Smrček ako dokumentaristu a spoluautora v minulosti vydavaneho perfektneho časopisu Svetem zvierat to určite popudilo ale snáď sa nič až tak hrozné nestalo. Autor minireportaze môže doplniť popisky k jednotlivým obrázkom v jednom odstavci a pridať aj foto tepuja. Určite by to väčšina z nás len privítala. Aj ja idem doplniť do vlákna ktoré som založil aspoň slovenské názvy. Myslel som že obrázok bez popisky môže pritiahnuť do diskusie ďalších záujemcov a ani vo sne ma nenapadlo že by to mohlo vyvolať negatívne reakcie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík