Uchovávání mléka - nádoby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hanka mkf

29.6.2007 14:02
hanka mkf

Nevím, ale mě se zdají tyto soudky pro malo producenty mléka nejideálnější.
Jsou to soudky z potravinářského plastu s platným atestem.
Co je důležité - jejich objem od 0,4 do 50 l. Takže v malých objemech do 2 l jsou ty dozy a nad 3,5 l jsou ty soudky. Vše má šroubovací víčka s těsněním. Bezesporu - bílá barva, snadno se čistí, jelikož i do malých doz se strčí ruka a dokonale se vše omyje. Víčka jsou na závit. U soudků - tento na 6,4 l je víko masivní, s těsněním a dá se za to soudek uchytit. Perfektní manipulace, do lednice se vejdou taktéž. Používáme je už dobré 4 roky a investice se opravdu vyplatila.
PET lahev neomyjete, at se snažíte sebelíp.
Zákazníkům, kteří chodí pro mléko jsme ji nabídli také. Malé dozy lze strčit bez problémů i do mrazáku.
Soudek 6,4 l stojí něco okolo 400 Kč, malá 2 l doza kolem 65 Kč.

Kyblíček lze použít také pro skladování mléka, ale musí být zakoupen nepoužitý originál - žádné kyblíčky po rybičkách!!!

Hanka MKF

30.6.2007 08:12

hanka mkf napsal(a):
Co je důležité - jejich objem od 0,4 do 50 l. Takže v malých objemech do 2 l jsou ty dozy a nad 3,5 l jsou ty soudky. Vše má šroubovací víčka s těsněním. Bezesporu - bílá barva, snadno se čistí, jelikož i do malých doz se strčí ruka a dokonale se vše omyje. Víčka jsou na závit. U soudků - tento na 6,4 l je víko masivní, s těsněním a dá se za to soudek uchytit. Perfektní manipulace, do lednice se vejdou taktéž. Používáme je už dobré 4 roky a investice se opravdu vyplatila.
Zákazníkům, kteří chodí pro mléko jsme ji nabídli také. Malé dozy lze strčit bez problémů i do mrazáku.

Kyblíček lze použít také pro skladování mléka, ale musí být zakoupen nepoužitý originál - žádné kyblíčky po rybičkách!!!

Hanka MKF

HEZKÝ DEN,my zase používáme 5 litrové kyblíčky po velkém balení křupek a jiných sušenek(všichni známí po party vozí),pruhledné,dobře se myjí,víčko se zacvakne,2 se mi vejdou vedle sebe na policčku v lednici a ještě jsou zadarmoZuzka ALASKAFARM

9.7.2007 07:49

alaska napsal(a):
HEZKÝ DEN,my zase používáme 5 litrové kyblíčky po velkém balení křupek a jiných sušenek(všichni známí po party vozí),pruhledné,dobře se myjí,víčko se zacvakne,2 se mi vejdou vedle sebe na policčku v lednici a ještě jsou zadarmoZuzka ALASKAFARM

Já úředník sbírám od kolegu pet lahve od neochucených minerálek.Vsichni pijeme ze sklenicek... pouzitou petku uz nevymývám, jen vypláchnu a skladuji v nich syrovátku a pak jdou do separátního kontoše. Zatím jsem vystačila, ale ty šroubovaci soudky vypadaji profi ! ! helena

15.10.2007 13:28

hanka mkf napsal(a):

Hanka MKF

Dobrý den Haničko,

je možné přes Vás sehnat ony plastové dozy na uchování mléka? Potřebovala bych jich alespoň 10 těch o velikosti 0,4 l. Děkuji za odpověď

Eva (tel 603 468 254)

hanka mkf

16.10.2007 15:16
hanka mkf

evaux napsal(a):
Dobrý den Haničko,

je možné přes Vás sehnat ony plastové dozy na uchování mléka? Potřebovala bych jich alespoň 10 těch o velikosti 0,4 l. Děkuji za odpověď

Eva (tel 603 468 254)

Omlouvám se, že jsem již dříve nenapsala kontakt

Buď větší soudky - ideální pro chlazení a uchovávání mléka v chladničce.
Cena se pohybuje zhruba od 150 - 800 Kč

http://obal-centrum. com/sudy/sudy-plastove/ plastove_sudy_sypke _latky_sroubovaci_viko.htm

Nebo dózy o menších objemech do mrazáku.

http://obal-centrum.com/dozy/ pe_dozy_UN_zuzene_ hrdlo/pe_ dozy_UN_zuzene_hrdlo.htm

Hanka MKF

Přidejte reakci

Přidat smajlík