Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2007 18:19

Dobrý den,
také mám prosbu (opět se týká hlavně Liberecka).
Kamarádi (Škodovi, u kterých jsme připouštěli naši kozu) mají poněkud více kůzlat, asi 30, než-li stačí maminky uživit... (jsou to pravděpodobně poloviční búráci...)
Nevíte náhodou o někom z regionu, popř. nepříliš vzdáleného okolí (tak do 100km),
kdo by měl i nyní v zimě nějaké kozí mléko navíc??
Případně budu vděčna za radu...
Tel. na majitelku Jarču: 724984183.
Díky!!
irena

30.12.2007 19:15

klihostezka napsal(a):
Dobrý den,
Kamarádi (Škodovi, u kterých jsme připouštěli naši kozu) mají poněkud více kůzlat, asi 30, než-li stačí maminky uživit... (jsou to pravděpodobně poloviční búráci...)
Nevíte náhodou o někom z regionu, popř. nepříliš vzdáleného okolí (tak do 100km),
Díky!!
irena

Ireno i kdyby se Vám podařilo teď sehnat mléko, i když si myslím, že nee, tak finančně vyjde lépe koupit sušené mléko.Používám galacid ovce od firmy Univit a nemůžu si stěžovat, teď s ní krmím kozlíka-máma vůbec nespustila mléko a oxytocin nebyl po ruce, od prvních hodin a zatím v pohodě.Šumák

30.12.2007 19:29

sumak napsal(a):
Ireno i kdyby se Vám podařilo teď sehnat mléko, i když si myslím, že nee, tak finančně vyjde lépe koupit sušené mléko.Používám galacid ovce od firmy Univit a nemůžu si stěžovat, teď s ní krmím kozlíka-máma vůbec nespustila mléko a oxytocin nebyl po ruce, od prvních hodin a zatím v pohodě.Šumák

Děkuju! ;-)
Hned to vyřídím
hezký večer, za další rady a tipy díky!!!

30.12.2007 21:44

klihostezka napsal(a):
Dobrý den,
Díky!!
irena

Dobrý den.
Chci se zeptat, zda by vadilo, kdyby to kozí mléko nebylo z búrských holek?
Jestli to nevadí, tak se zkusím zeptat známé tady u Hrádku n.N. Kůzlata se jí měla rodit teď nějak a pokud vím, tak mléko snad leje psům a zbytek vylévá.
Zkusím se u ní zítra zastavit a zeptat se.
Petra

31.12.2007 10:24

petravavro napsal(a):
Dobrý den.
Chci se zeptat, zda by vadilo, kdyby to kozí mléko nebylo z búrských holek?
Jestli to nevadí, tak se zkusím zeptat známé tady u Hrádku n.N. Kůzlata se jí měla rodit teď nějak a pokud vím, tak mléko snad leje psům a zbytek vylévá.
Zkusím se u ní zítra zastavit a zeptat se.
Petra

Ne to by jistě absolutně nevadilo!!!!
Díky moc!!!!

13.1.2008 19:05

klihostezka napsal(a):
Dobrý den,
Díky!!
irena

Dobrý den.
Moc se omlouvám, že jsem se Vám ještě neozvala.
Den na to, co jsem se nabídla, že se potám po mléce, jsem zalehla i s dcerkou s teplotami a čímsi ošklivým, co se ubytovalo v našich nosech.
Maličkou už mám OK, ale já jsem na tom zatím bledě, takže jsem se ještě nikam nevypravila.
Až něco zjistím, hned se Vám ozvu.
Petra

15.1.2008 13:39

petravavro napsal(a):
Dobrý den.
Moc se omlouvám, že jsem se Vám ještě neozvala.
Den na to, co jsem se nabídla, že se potám po mléce, jsem zalehla i s dcerkou s teplotami a čímsi ošklivým, co se ubytovalo v našich nosech.
Maličkou už mám OK, ale já jsem na tom zatím bledě, takže jsem se ještě nikam nevypravila.
Až něco zjistím, hned se Vám ozvu.
Petra

Nic si z toho Petro nedělejte, taky mám doma obě holky nemocné
Mylím, že Jarča už si poradila, vzala si několik kontaktů, ale už se neozvala..
Pokud by nějaké mlíko přesto bylo, tak asi by se hodilo...
Mějte se a uzdravte se brzy
irena

Přidejte reakci

Přidat smajlík