Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2009 21:29
roman bucan

XXX.XXX.158.238

,jak se pozna že ma koza už čas k porodu .Zakoupil jsem kozu prý zapuštěnou ale koupil jsem jí od takovej divnejch lidí že nemohli řict ani kdy se narodila ani kdy byla připuštěná. Břicho k březosti odpovídá,a momentálně se jí nalejvá i vemínko tak nevím jestli to už brzo nebude a nebo jestli to nemůže být falešná březost dík za radu

28.1.2009 09:21
roklanka

XXX.XXX.7.50

roman bucan napsal(a):
,jak se pozna že ma koza už čas k porodu .Zakoupil jsem kozu prý zapuštěnou ale koupil jsem jí od takovej divnejch lidí že nemohli řict ani kdy se narodila ani kdy byla připuštěná. Břicho k březosti odpovídá,a momentálně se jí nalejvá i vemínko tak nevím jestli to už brzo nebude a nebo jestli to nemůže být falešná březost dík za radu

Zkušenosti s falešnou březostí nemám.Obecně lze říct,že nelité vemeno a břícho viditelně klesne a objeví se hladové díry.Pak už je to velice individualní. Tesně před porodem koza začne pomekávat jinak,tak bude volat na kůzle,některá hrabe a protahuje se.

28.1.2009 19:12
danurba

XXX.XXX.190.165

roman bucan napsal(a):

jestli se jí nalévá vemínko, bude to brzy, nejspíš do týdne

30.1.2009 21:36
roman bucan

XXX.XXX.158.238

danurba napsal(a):
jestli se jí nalévá vemínko, bude to brzy, nejspíš do týdne

Tak je to už na světě narodila se nám krásna hnědá kozička paráda přejem všem takový krásný pocit když něco tak pěkného příde na svět

Přidejte reakci

Přidat smajlík