judyna
napsal(a):
Tak už nám to taky začalo- pár minut po půlnoci- 2 kluci a holka.
a další trojčata hned v 7 ráno- porod všech za 3 minuty!! 2 kluci a jedna holka. Hodinu po porodu máma nešťastně šlápla kozlíkovi na nožičku- a je to zlomenina pod kolenem. Tak bude běhat se sádrou.
judyna
napsal(a):
a další trojčata hned v 7 ráno- porod všech za 3 minuty!! 2 kluci a jedna holka. Hodinu po porodu máma nešťastně šlápla kozlíkovi na nožičku- a je to zlomenina pod kolenem. Tak bude běhat se sádrou.
"Technické zázemí" včetně nově nainstalovaného bojleru- u těch porodů je to prima, už nemusím běhat s kýblem s horkou vodou od baráku.
judyna
napsal(a):
"Technické zázemí" včetně nově nainstalovaného bojleru- u těch porodů je to prima, už nemusím běhat s kýblem s horkou vodou od baráku.
krááásný . Já už se moc těším, až to u nás vypukne. Teda hlavně se těším, až to budeme mít za sebou
. Zatím rodí jenom ovce, samé zkušené harcovnice, od 4 oveček máme 7 jehňat, z toho je 6 kluků, další tři jsou na rozpadnutí. Kozy ani nevím kdy čekají, máme kozla ve stádečku, tak jsem nezaregistrovala ani jednu říji, podle břich to bude každou chvíli, podle vemínek mají ještě čas...Letos máme dvě prvničky, uvidíme, jak to zvládneme...
judyna
napsal(a):
Tak už nám to taky začalo- pár minut po půlnoci- 2 kluci a holka.
u mě už to taky začalo jeden den 2kozy najednou, v pondělí jedna trojčata
andulka55
napsal(a):
u mě už to taky začalo jeden den 2kozy najednou, v pondělí jedna trojčata
včera jen jedno ale nějaké gumové, krmím flaškou, žere, dnes už i nožkama hýbe ale hlavičku neudrží, nevím jestli přežije
andulka55
napsal(a):
včera jen jedno ale nějaké gumové, krmím flaškou, žere, dnes už i nožkama hýbe ale hlavičku neudrží, nevím jestli přežije
papkáme jak o život
andulka55
napsal(a):
papkáme jak o život
Odpolední provětrání na sněhu.
judyna
napsal(a):
Odpolední provětrání na sněhu.
Skorojarní vzduch udělal své...... Zatím máme 12 kozlíků a 7 kozinek od 10 koz, o víkendu začne rodit další desítka.