Na kůzlata je už dost pozdě. Většina je už u nových majitelů. Je tady jedna poslední letošní kozenka a jedna loňská po kůzlatech.Tři kozlíci půjdou po bonitaci do aukce na výstavě "Náš chov" v Lysé nad Labem.To je příležitost si pořídit opravdu plemenného zakrslého kozlíka. www.lamafarma.cz
Já vím ... já chtěla spíš radu, poradu, tip .... Dlouho jsem váhala, oproti drůbeži, se kterou jsme začali, je to přeci jenom větší závazek. Pracovní doba nepříliš dobrá ... ale zase cítím, že se potřebuji někam posunout a na 100% vím, že moje budoucnost je domácí zvířena všeho druhu, i když to spoustu lidí z okolí nechápe, protože jsme v kraji čistě konzumní společnosti a dávat peníze do něčeho jiného než je jídlo, oblečení či movitý majetek je pro většinu z nich nepochopitelné, natož když se mi to nemůže nikdy vrátit (finančně .. samozřejmě). Ale pocit ... ta radost ... to poznávání ... to je k nezaplacení ...
Chtěla bych začít s něčím maličkým ... nemusí to být zrovna kůzle, ale i mladá kozička na založení chovu ... na velkou se zatím necítím... Pročítám články, diskuze, jestli pořídit teď, a na jaře už bych mohla mít kůzlata ... nebo počkat na jaro ... ještě uvidím, jak se to vyvine ...