Dovolená ve jménu koziček ;)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2011 13:20
techeska

XXX.XXX.2.70

Zdravím, mám na Vás prosbičku. Od 28.8. do 31.8. máme po 4letech farmaření dovolenou :) Nejen že v práci, ale také máme konečně hlídání pro kozičky a koníky... Mno a jak už to tak bývá, vzhledem k naší úhylce již plánuji Zemi živitelku a poté cestu někam směr JČ či směr Brno, uvidíme. Chtěla jsem se zeptat, zda-li by tu byl ochotný nám někdo ukázat své hospodářství? Rádi bychom dovolenou pojali opět ve smyslu poznávání lidí ideálně kolem mléčných koz. Také by mne zajímalo pasení pomocí psíků. Nerada bych někoho nějak obtěžovala, je mi jasné, kolik máte všichni práce. Proto se ptám předem...
Děkuji a přeji krásný slunný den,
Tereza - Passerovna

2.5.2013 20:54
polino

XXX.XXX.1.38

můžu nabídnout následující... Mám ovečky a dvě dojné kozy. Můžu nabídnout ubytování v chatě, elektřina, záchod, teplá voda... samozřejmost...... a cena? pro vás zdarma, načerpám od vás mraky zkušeností.....

3.5.2013 08:35
gavottka

XXX.XXX.254.161

Nejsme sice směr JČ, ale když budete mít chuť smajlík
www.gavottka.webgarden.cz

4.5.2013 08:49
husopaska

XXX.XXX.25.33

techeska napsal(a):
Zdravím, mám na Vás prosbičku. Od 28.8. do 31.8. máme po 4letech farmaření dovolenou :) Nejen že v práci, ale také máme konečně hlídání pro kozičky a koníky... Mno a jak už to tak bývá, vzhledem k naší úhylce již plánuji Zemi živitelku a poté cestu někam směr JČ či směr Brno, uvidíme. Chtěla jsem se zeptat, zda-li by tu byl ochotný nám někdo ukázat své hospodářství? Rádi bychom dovolenou pojali opět ve smyslu poznávání lidí ideálně kolem mléčných koz. Také by mne zajímalo pasení pomocí psíků. Nerada bych někoho nějak obtěžovala, je mi jasné, kolik máte všichni práce. Proto se ptám předem...
Děkuji a přeji krásný slunný den,
Tereza - Passerovna

To ale vůbec není špatný nápad, bylo by prima podívat se ke zkušenějším chovatelům.
Pište i odkud přibližně jste.

4.5.2013 21:59
marketazalbre

XXX.XXX.252.118

jsme sice hodně severně od brna, ale pokud budete chtít zajet až do našich krásných končin, pak vás rádi uvítáme na farmě Šťastná koza smajlík
www.stastnkoza.cz
ps: přespání možné smajlík

15.8.2017 00:42
Jamarov

XXX.XXX.248.113

Dobrý den, nechci nic zakládat, tak vkládám sem

Letos nám nevychází hlídání na zvířata a v zájmu rodinné dovolené...tedy musím vymyslet jak to udělat. Přesněji krmení a hlídání všeho živého by i šlo, ale jak se to stále rozrůstá...tak dojení koz je už moc...a kamarádka, která umí dojit je na meditaci.Navíc po zkušenostech s tím, že se na nich někdo učí dojit, doházím k závěru, že jsou holky akorát nevrlé, nedodojené a taky možná přežrané...takže letos jsem v ouzkých, ale napadla mě varianta...byť trochu nezákonná...takže pšššt ale kontrolu jsem nikdy neměla.
Mám rozdojené jen 3 kozy a tak mě napadlo je vzít prostě sebou. Mám možnost jet na hory, kde jsme bydleli-tam je ještě zaregistrovaná i stáj-ale kvůli týdnu hlásit přesun?
Nebo další dvě chalupy, kde "stáj" nikdy nebyla, ale kozy by s tam měly taky dobře.
Lámal by jste si někdo s tím hlavu?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2017 06:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jeste ze nemate kravy :).

15.8.2017 08:26
Jamarov

XXX.XXX.248.113

To jsem od vás čekala
Ale to by taky šlo, pojizdná dojírna, od chovatele k přímému spotřebiteli navštívit pár kepmů

Přidejte reakci

Přidat smajlík