Převoz kozy s kůzletem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2013 13:19
husopaska

XXX.XXX.25.33

Mám vyhlédnutou asi 3-letou kozičku, která teď má pod sebou asi týdenní kůzlátko.Jak dlouho musím čekat, pokud je chci převézt do nového domova obě dvě.Nechci je nijak zvlášť stressovat.
Na parcele jsou ještě ovce s beranem, pes, kočka, slepice.Ovce jsou teď březí.

27.2.2013 13:45
ares.n

XXX.XXX.233.81

Tady je asi duležité jak daleko ji povezete.

27.2.2013 19:37
husopaska

XXX.XXX.232.70

Vezla bych je asi 20 km, na vozíku, kt. má vysoké bočnice, aby na ně nefoukalo,

27.2.2013 19:47
ares.n

XXX.XXX.233.81

To bych ještě počkal . Aspoň tyden.smajlík

27.2.2013 20:52
danurba

XXX.XXX.54.200

ares.n napsal(a):
To bych ještě počkal . Aspoň tyden.smajlík

Převážet takhle malé kůzle v káře v tomhle počasí je o (jeho) život. Kůzle bych vzala do auta, kozu klidně na káru, ale v kleci, aby nevyskočila a za 20 minut je zase dáte k sobě, až dorazíte domů.

27.2.2013 21:38
monika22

XXX.XXX.12.112

husopaska napsal(a):
Mám vyhlédnutou asi 3-letou kozičku, která teď má pod sebou asi týdenní kůzlátko.Jak dlouho musím čekat, pokud je chci převézt do nového domova obě dvě.Nechci je nijak zvlášť stressovat.
Na parcele jsou ještě ovce s beranem, pes, kočka, slepice.Ovce jsou teď březí.

Také mě na to kůzle přijde malé... Já osobně bych počkala alespoň ještě 2 týdny... smajlík

28.2.2013 17:38
husopaska

XXX.XXX.25.33

Děkuji za připomínky.Bylo mi jasné, že čím bude kůzle starší , tím lépe.Myslela jsem si ale, že pro malou kozičku bude menší stress být s mamkou na vozíku, než se mnou v autě. Je ale pravda, že nejdéle za půl hodiny se zase setkají.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2013 21:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

husopaska napsal(a):
Děkuji za připomínky.Bylo mi jasné, že čím bude kůzle starší , tím lépe.Myslela jsem si ale, že pro malou kozičku bude menší stress být s mamkou na vozíku, než se mnou v autě. Je ale pravda, že nejdéle za půl hodiny se zase setkají.

Tak je vezměte do auta obě. Není takový problém půjčit si berlingo , kango atp. A tam je dáte do kufru v pohodě. Když je nechcete vézt na sedačkách.

1.3.2013 09:46
pokita

XXX.XXX.10.82

I tak bych dala kůzle od matky, aby na něj po cestě nešlápla...já letos pževážela kozenky-matky k baráku a kůzlátka byla v tašce na sedačce a koza v kufru (mam kombíka).

Přidejte reakci

Přidat smajlík