Výzkum studentky vysoké školy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2018 10:47
MíšaP

XXX.XXX.48.5

Dobrý den, dovolila jsem si na Vás obrátit s žádostí o vyplnění dotazníku v rámci praktické části bakalářské práce. Jsem studentka 3. ročníku vysoké školy a zpracovávám odbornou práci na téma korupce v české společnosti. Vaše názory na současný stav korupce v ČR mě velice pomohou při realizaci praktické části. Všem respondentům předem děkuji.

https://www.survio.com/survey/d/U0E8D3Q3G9N8M7T9C
https://www.survio.com/survey/d/W7W3D4O8E4F0R6C2G

S přáním pěkného dne Míša P.

8.2.2018 11:33
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Promiňte, ale ten výzkum je strašná kravina.
Netuším, co je Transparency International, a ani mě to nezajímá. Jak na to mám mít názor?
Chápu, že otázka na věk, vzdělání a pohlaví musí být v každém dotazníku, protože se to tak zkrátka dělá. Ale výpovědní hodnota?
Poskytování drobných dárků - definujte prosím drobný dárek. Knihy, vstupenky ani láhev dražšího alkoholu nepovažuji za drobný dárek. Pakliže Vy ano, je pro Vás moje odpověď naprosto irelevantní až nežádoucí, protože Vám zkreslí výsledek.
Poskytla jste někdy dárek z pozice spokojeného klienta? Ano, dala jsem plato vajec veterináři, který k nám jel 20 km a nic si za to nezaúčtoval. Stejně jako jsem dala tetě víno, když mi zkontrolovala daňové přiznání. Byl to dárek, ne úplatek. To je něco naprosto jiného a nechápu, proč se na to ptáte. Považuji za naprosto zásadní to rozdělovat a v dotazníku by to mělo být definováno.
Kdybych nikdy neposkytla dárek z pozice spokojeného klienta, nemohu Vám odpovědět na otázku, co jsem darovala.
A je tam toho víc. Proboha, když už si s tím dáváte tu práci, tak to aspoň udělejte pořádně.
Nebo máte týden před odevzdáním bakalářky?

16.2.2018 12:06
jo012810

XXX.XXX.96.211

Ten dotazník je přesně obrázek dnešní společnosti. Nevím co studuje zadavatel, ale domnívám se, že jeho znalosti, po ukončení VŠ, pravděpodobně nezlepší náši výrobu a export. Většinou tato vzdělání vytvářejí různé struktury, které odebírají prostředky průmyslu. Možná se mýlím a byl bych rád...

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2018 13:01

Ty jo, tak jsem právě zjistila, že jsem zkorumpovaná svině Nebo jinak, drobnou pozornost opravdu nepovažuji za úplatek. Už proto, že pokud to úplatek je, tak v mém případě se zcela míjí účinkem, protože neslouží ani k tomu, abych dárci poskytovala lepší službu než jiným lidem, ani k tomu, abych nějak přednostně obsloužila dárce, nebo mu dala slevu, nebo já nevím co.

Mimochodem, v tom případě je úplatek i to kafe, co vypiju u klienta. Někdy dostanu i oběd, je to úplatek?

16.2.2018 13:07

Bez ohledu na to, co vás učí ve škole, mezi lidmi je vyjádření spokojenosti se službou "něčím navíc" úplně normální. není rozdíl ve spropitném v korunách a mezi krabičkou domácích vajec, nebo čokoládou.

není to žádný úplatek, protože úplatek z definice jsou peníze bokem sloužící k poskytnutí nějaké výhody bokem. úplatek je, když dáte peníze, abyste dostala státní zakázku, nebo abyste přeskočila ve frontě na cokoliv, nebo abyste dostala službu, která "veřejně" dostupná není, třeba lepší léčbu, za kterou si legálně připlatit nemůžete.

tak maximálně to může štvát stát jakože šedá ekonomika, to jo. ale vzhledem ke způsobené škodě na babiše stejně nikdo nemá, tak sorry jako.

1.3.2018 04:05
lukasel

XXX.XXX.38.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bez ohledu na to, co vás učí ve škole, mezi lidmi je vyjádření spokojenosti se službou "něčím navíc" úplně normální. není rozdíl ve spropitném v korunách a mezi krabičkou domácích vajec, nebo čokoládou.

není to žádný úplatek, protože úplatek z definice jsou peníze bokem sloužící k poskytnutí nějaké výhody bokem. úplatek je, když dáte peníze, abyste dostala státní zakázku, nebo abyste přeskočila ve frontě na cokoliv, nebo abyste dostala službu, která "veřejně" dostupná není, třeba lepší léčbu, za kterou si legálně připlatit nemůžete.

tak maximálně to může štvát stát jakože šedá ekonomika, to jo. ale vzhledem ke způsobené škodě na babiše stejně nikdo nemá, tak sorry jako.

Souhlasím a podepusuji se v plném rozsahu

Přidejte reakci

Přidat smajlík