Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2007 17:24

ahojky všem,
1.11. tomu bude rok,co jsem našla našeho malého čoklíka za plotem, pořád se dohadujem, co by mohl být za plemeno,ale nic nás nenapadá :) Je strašně hravý, a moc moc roztomilý. I když jsem vždycky chtěla většího psa a náš malý má nanejvýš 30 cm v kohoutku, vůbec mi to nevadí.Lítal by furt, super společník do hor :) Akorát to křížení by mě zajímalo, co by mohl mít v sobě.Předem díky

22.9.2007 17:25

pett napsal(a):
ahojky všem,
1.11. tomu bude rok,co jsem našla našeho malého čoklíka za plotem, pořád se dohadujem, co by mohl být za plemeno,ale nic nás nenapadá :) Je strašně hravý, a moc moc roztomilý. I když jsem vždycky chtěla většího psa a náš malý má nanejvýš 30 cm v kohoutku, vůbec mi to nevadí.Lítal by furt, super společník do hor :) Akorát to křížení by mě zajímalo, co by mohl mít v sobě.Předem díky

Štěkáme

27.9.2007 20:51

pett napsal(a):
Štěkáme

Matka jezevčice, otec pouliční směska.

7.3.2008 18:09

pasekar napsal(a):
Matka jezevčice, otec pouliční směska.

Jezevčík tam někde určitě bude :-)
Zajímavé, jednou jsem našla fenečku hodně podobnou, malou zrzavou dlouhotělou krátkonohou - prostě jezevčík až na hlavičku. Hlavičku měla taky zrzavou, ale jinak celý Jack Russel :-)

28.3.2008 19:24

pett napsal(a):
ahojky všem,

Já bych řekla, že je to typický \"europes\". Ale je moc hezký a hlavně nebývají choulostiví a jsou moc chytří. Pavlína

Přidejte reakci

Přidat smajlík