Uživatel s deaktivovaným účtem

Miroslav243
napsal(a):
Mám takový dotaz moje plata má černou tečku na boku podle všeho co jsem četl tak by měla být "těhotná " ale pohlaví mi přijde na samce jak je to možné?
A jak tedy přesněji poznat jestli bude tedy "těhotná" nejlepší by bylo kdyby měl někdo přesnější fotografií jak to poznat děkuji.
Proč nedáte svou fotografii?
Miroslav243
napsal(a):
Mám takový dotaz moje plata má černou tečku na boku podle všeho co jsem četl tak by měla být "těhotná " ale pohlaví mi přijde na samce jak je to možné?
A jak tedy přesněji poznat jestli bude tedy "těhotná" nejlepší by bylo kdyby měl někdo přesnější fotografií jak to poznat děkuji.
předně by to nejdříve chtělo mít základní znalosti akvaristiky, pak by jste věděl že se o platu nejedná ale o poecilia sp. tedy nejspíše hybrid mezi latipinou a veliferou, možná o jeden z těchto druhů v barevné mutaci, fotografie je nekvalitně nafocená i tak lze ale předpokládat že jde o samce dle hřbetní ploutve ale s jistotou to určit nejde, gonopodium bohužel vidět není, tečka na boku může a nejspíše i je barevná variabilita, ale opět na přesné určení špatná fotografie.