Plata skvrnitá černá tečka na boku

Plata skvrnitá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2023 20:54
Miroslav243

XXX.XXX.47.31

Mám takový dotaz moje plata má černou tečku na boku podle všeho co jsem četl tak by měla být "těhotná " ale pohlaví mi přijde na samce jak je to možné?
A jak tedy přesněji poznat jestli bude tedy "těhotná" nejlepší by bylo kdyby měl někdo přesnější fotografií jak to poznat děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2023 21:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Miroslav243 napsal(a):
Mám takový dotaz moje plata má černou tečku na boku podle všeho co jsem četl tak by měla být "těhotná " ale pohlaví mi přijde na samce jak je to možné?
A jak tedy přesněji poznat jestli bude tedy "těhotná" nejlepší by bylo kdyby měl někdo přesnější fotografií jak to poznat děkuji.

Proč nedáte svou fotografii?

26.4.2023 21:18
Miroslav243

XXX.XXX.47.31

Omlouvám se při příspěvků se fotografie nepřidala

26.4.2023 21:47
Jiří5

XXX.XXX.230.244

Mám pocit že koukám na samečka Poecilia velifera.
Mimo jiné, případná březost i pohlaví se u živorodek lépe zjišťuje fotkou z úplně jiné strany než má rybka "obličej". To znamená z boku v oblasti řitní ploutvičky (gonopodia)

27.4.2023 09:05
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.33.73

Miroslav243 napsal(a):

předně by to nejdříve chtělo mít základní znalosti akvaristiky, pak by jste věděl že se o platu nejedná ale o poecilia sp. tedy nejspíše hybrid mezi latipinou a veliferou, možná o jeden z těchto druhů v barevné mutaci, fotografie je nekvalitně nafocená i tak lze ale předpokládat že jde o samce dle hřbetní ploutve ale s jistotou to určit nejde, gonopodium bohužel vidět není, tečka na boku může a nejspíše i je barevná variabilita, ale opět na přesné určení špatná fotografie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík