Avicularia versicolor - kolikátý svlek?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

letosnake

2.2.2007 17:39
letosnake

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu, a to sice, jestli nebude možné podle fotografie poznat, po kolikátém svleku je tenhle avík. Omlouvám se, že kvůli tomu zakládám nové téma, ale potřebuji to vědět. Předem děkuji za případné odpovědi.

Letosnake

letosnake

2.2.2007 17:40
letosnake

letosnake napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu, a to sice, jestli nebude možné podle fotografie poznat, po kolikátém svleku je tenhle avík. Omlouvám se, že kvůli tomu zakládám nové téma, ale potřebuji to vědět. Předem děkuji za případné odpovědi.

Letosnake

Ještě jedna:

letosnake

2.2.2007 17:52
letosnake

letosnake napsal(a):
Ještě jedna:

Jo a mimochodem v těle měří asi 1,3 cm. Tady ještě v porovnání s dvacetikorunou:

2.2.2007 18:03

letosnake napsal(a):
Jo a mimochodem v těle měří asi 1,3 cm. Tady ještě v porovnání s dvacetikorunou:

Zdravím,
tak podle té velikosti to odpovídá na 4. svlek.

2.2.2007 19:54

xxxxxxxxxx napsal(a):
Zdravím,

no to já bych řek tak 6-7 svlek.... spíš ten šestej, na čtvrtej mi připadá dost velkej

2.2.2007 20:41

detreux napsal(a):
no to já bych řek tak 6-7 svlek.... spíš ten šestej, na čtvrtej mi připadá dost velkej

tak to rozhodně ne, neboť sám mám exempláře v 6. svleku a ti všichni měří v těle 2,5 cm a jsou již větší než ta dvacetikoruna.

2.2.2007 20:45

xxxxxxxxxx napsal(a):
Zdravím,

Jestli má rozpětí nohou jako dvacka, tak 6.-7. svlek ani omylem. Čtvrtý, možná třetí.

letosnake

2.2.2007 22:53
letosnake

freya1 napsal(a):
Jestli má rozpětí nohou jako dvacka, tak 6.-7. svlek ani omylem. Čtvrtý, možná třetí.

Tak všem děkuji za odpovědi. Takže spíše ten 4. svlek že?

Přidejte reakci

Přidat smajlík