midloch
napsal(a):
Společnýho to má třeba to, že ty lidi bezobratlé chovají a jsou to návštěvníci ifauny.
Proč maj ty lidi tak trapný přezdívky?(Chiquita,Lampař,Sládek,Pavouk,Zajda,Laďo,Epikrates)
Jsou to pivní skauti-jinak je to pár divnejch lidí...
Tím že strká Laďo nebohý zvířátka do sklenic je pěkně trapný a je to týrání zvířat!!!
A jestli to děláte všichni tak jste nenažraný zrůdy...(kvůli malejm dětem to ještě píšu slušně)
JSTE NECHUTNÝ!!!!!
Strka malý zvířátka do lahví!
Až chcípnete tak vás nacpu do lahve a vymáchám v lihu a octu.Vystavím si vás všechny na poličku a budu vás fotit a dávat na Faunu.
zebra
napsal(a):
Proč maj ty lidi tak trapný přezdívky?(Chiquita,Lampař,Sládek,Pavouk,Zajda,Laďo,Epikrates)
Tím že strká Laďo nebohý zvířátka do sklenic je pěkně trapný a je to týrání zvířat!!!
A jestli to děláte všichni tak jste nenažraný zrůdy...(kvůli malejm dětem to ještě píšu slušně)
JSTE NECHUTNÝ!!!!!
Až chcípnete tak vás nacpu do lahve a vymáchám v lihu a octu.Vystavím si vás všechny na poličku a budu vás fotit a dávat na Faunu.
Bohužel u mě se ti to nepovede: Podepsal jsem totiž smlouvu s lékařskou fakultou, že po mé smrti si moje tělo můžou vzít k výzkumným účelům. Takže jsem možná nechutnej, ale až díky mému tělu zjistí něco nového, co ti třeba pomůže, tak budu rád za poděkování.:-)
midloch
napsal(a):
Bohužel u mě se ti to nepovede: Podepsal jsem totiž smlouvu s lékařskou fakultou, že po mé smrti si moje tělo můžou vzít k výzkumným účelům. Takže jsem možná nechutnej, ale až díky mému tělu zjistí něco nového, co ti třeba pomůže, tak budu rád za poděkování.:-)
Ta pubertální děvečka si změnila nick, a opět tu znehodnocuje
kvalitní příspěvek.
zebra
napsal(a):
JSTE NECHUTNÝ!!!!!
Tak za prvé-přzdívku "pavouk" jsem si vykoledoval ve skalách,když jsem aktivně lezl pískovce a o teraristice jsem nemněl ani tucha-bylo mi deset a ve dvanácti jsem dostal do ruky knihu Terarijní zvířata a vzhledem k tomu,že jsem mněl kontakty na lidi,co už v té době mněly teraristiku v malíčku,tak jsem nabyl zkušeností a pustil se do chovu,který mně opravdu baví dodnes a to je mi 34let-poukd se ti zdá trapný mít nějaký nick,je to Tvůj názor-to,že se taky dokážeme pobavit-to znázorňují fotky ze srazů a pokud Ty to neumíš,tak je to Tvůj problém a nikomu nezáviď.A na konec reakce o strkání do lihu------------Jsem na každý Pražský burze,tak mi to můžeš přijít říct osobně---------Pavel Pavouk Šiman
zebra
napsal(a):
JSTE NECHUTNÝ!!!!!
Zebra:Tady máš ještě něco od Snake-mana:" za 1) těm zvířátkům a vlastně všem tvorům je po smrti už totálně jedno, co s nima kdo dělá. Koukat se na to nemusíš za 2) Do toho lihu my se nakládáme preventivně už za života. "Co se za života naučíš, po smrti jako když najdeš :-) " za 3) Přezdívky jsou nicky z Pokecu a jak je vidět, sama máš taky jednu - ZEBRA. Ted už záleží z jakýho důvodu (že by tvůj smích či úsměv?)
Nikdo tě nenutí se na nás koukat, natož se s náma bavit. Beztak bychom se s takovýma sucharama nebavili. Ono se mnohdy nejen chlastá, ale i diskutuje o chovatelství i o životě. Jsme nejen chovatelé,ale i lidi a mnozí z nás jsou i dobří přátelé. A srazy jsou mnohdy jedinou příležitostí jak si pokecat a pobavit se. Jsme totiž rozeseti po celé republice. Tot vše od snake.mana .Howgh, domluvil jsem"
zebra
napsal(a):
Nejde si změnit přezdívku!
A ty budeš nejspíš jeden z nich...
ZEBRO jsi fakt ubohá...nikdo tě to nenutí číst ani prohlížet...jo můžemem se domluvit až umřu,tak si mě můžeš naložit,ale prosimtě do nějakýho normálního fixačního roztoku-a ne do octa.... .jinak se měj fajn....
Epicrates