Páření B.albopilosum

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2005 20:28

Já bych potřeboval poradit,můžu dát samici asi v 7.sv-Brachypelma albopilosa pářit s adulním samcem?

6.4.2005 18:50

tom napsal(a):
Já bych potřeboval poradit,můžu dát samici asi v 7.sv-Brachypelma albopilosa pářit s adulním samcem?

asi těžko! to je,jako by si chtel mit dite s 10 letou holcickou.-nejen ze by to bylo nezakony,ale neni pohlavně dospělá,takže se jeste nemuze rozmnozovat.stejny je to u pavouku.pokud neni ta tvoje samice po adultnim svleku,tezko se muze mnozit.a myslim ze v 7.svleku jeste adultní neni. Mack

6.4.2005 19:19

tom napsal(a):

Zdravím,

ale to je opravdu brzo!

Ondřej

6.4.2005 19:47

kvetak napsal(a):
Zdravím,

ale to je opravdu brzo!

Ondřej

Tak to já radši počkám, ale je to blbé, protože jak samice bude dospělá tak samec bude asi už mrtvý, adult. je už 4. měsíce.

7.4.2005 10:31

tom napsal(a):
Tak to já radši počkám, ale je to blbé, protože jak samice bude dospělá tak samec bude asi už mrtvý, adult. je už 4. měsíce.

Hlavne je to nesmysl, protoze ke spojeni by proste nemohlo dojit. Jedna se o to, ze plotenky epigyny je v tu dobu porostla blankou pokozky a samec by proste ty bulby nemel kam strcit. Navic jeste enjsou vyvinuta druhove specificka receptakula, tzn, ze by samicka nemela kam strsit sperma. Holt musis cekat :-) VH

10.5.2005 20:28

tom napsal(a):

Neměj obavu o samce. Znám několik případů, kdy samec pářil úspěšně samici i 14 měsíců po dosažení dospělosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík